14 Nisan 2011 - Yenilikler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5 ... 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
Buna bi itirazım yok tamam eyw ama unutulmamalıdır ki oyunu sadece craft,pvm ve rareler için oynayan arkadaşlar var.Farklı bir sistem getirilebilir,mesela tamelenen bir hayvan belli bi şansla bir quest raresi olabilir.Bu questi sadece oyuna yeni başlamış tamerler alabilirler ve belli bi şansla quest sonunda bu rareye sahip olabilirler.Bu questi fake charların almaması için ip süre kontrolu yapılabilir.Yani cidden bu çok acımasız Venüs,lütfen bunu yapıpta bir köşeye çekilme,yeni çözümler bulalım.
sur kapılarını kıtlesem nolacak zaten gırıyolar. bi anlamı varmış gibi sur kapılarını kılıtle dıyosun.
Bazı şeylerin çok dengesiz venüs kusura bakma ama,
Deri olmayan (Mediable olmayan) sette mana regen 2 olsa bile bi işe yaramıyo, mesela bu sana mantıklı geliyo. Madem işe yaramayacak o props o sette neden var?
O zaman leather gorget'de "Mage Armor" Props u olsun. Aynı hesap.
----------
Biliyorum konuları karıştırdım da, genel olarak verdiğin cevaplar bazen geçiştirmek amaçlı oluyo. Ee bende eşşek değilim biliyorum sur kapısını kıtlemeyı lakin kitle olsada olmasada saldırıp gırebıldıkten sonra o kapıyı sürekli kitlesen nolacak. Verdiğin öneri gereksiz yani.
Bazı şeylerin çok dengesiz venüs kusura bakma ama,
Deri olmayan (Mediable olmayan) sette mana regen 2 olsa bile bi işe yaramıyo, mesela bu sana mantıklı geliyo. Madem işe yaramayacak o props o sette neden var?
O zaman leather gorget'de "Mage Armor" Props u olsun. Aynı hesap.
----------
Biliyorum konuları karıştırdım da, genel olarak verdiğin cevaplar bazen geçiştirmek amaçlı oluyo. Ee bende eşşek değilim biliyorum sur kapısını kıtlemeyı lakin kitle olsada olmasada saldırıp gırebıldıkten sonra o kapıyı sürekli kitlesen nolacak. Verdiğin öneri gereksiz yani.
@casiokids
ele geçirilen o anahtarla haftada sadece 3 kere senin kalene girmek için sur açılabilecek. Yani sen o suru açıldıktan 5 dakika(veya daha geç) sonra kitler isen adam tekrar geleceği zaman tekrar açmak zorunda kalacak.
Sürekli surunu kitlersen aslında 3 kere baskın yemen pek anlam ifade etmeyecektir.
ele geçirilen o anahtarla haftada sadece 3 kere senin kalene girmek için sur açılabilecek. Yani sen o suru açıldıktan 5 dakika(veya daha geç) sonra kitler isen adam tekrar geleceği zaman tekrar açmak zorunda kalacak.
Sürekli surunu kitlersen aslında 3 kere baskın yemen pek anlam ifade etmeyecektir.
Ayrıca bu konudan bir şikayetim var.
Diyelimki bizim Sur umuzu ele geçirdiler.
anahtarla açtılar kapıyı o sırada içeri hırsızlar doluştu.
Mevcut sistemde bunları atamıyoruzda Sur'dan dışarıya.
E ozman ne anladık bu işten.
Sözde rahat rahat sadece üreten kesimin olduğu bir köyde yaşayacaktık.
Mevcut sisteminde gözden geçirilmesini talep ediyorum.
Benim dünyalarca para ödeyerek satın alıp, etrafını çevirdiğim bir araziye istemediğim kişilerin girmesi mantıksız.
Ekleme : En azından Sur sahibi guild ve izin verilen guildler dışındaki karakterler otomatik olarak Sur'dan dışarıya atılsın.Kapıyı açık bulup sızanları birdaha çıkarmak mümkün değil.
Adamı öldürsek bile ortada kocaman Ankh duruyor
Diyelimki bizim Sur umuzu ele geçirdiler.
anahtarla açtılar kapıyı o sırada içeri hırsızlar doluştu.
Mevcut sistemde bunları atamıyoruzda Sur'dan dışarıya.
E ozman ne anladık bu işten.
Sözde rahat rahat sadece üreten kesimin olduğu bir köyde yaşayacaktık.
Mevcut sisteminde gözden geçirilmesini talep ediyorum.
Benim dünyalarca para ödeyerek satın alıp, etrafını çevirdiğim bir araziye istemediğim kişilerin girmesi mantıksız.
Ekleme : En azından Sur sahibi guild ve izin verilen guildler dışındaki karakterler otomatik olarak Sur'dan dışarıya atılsın.Kapıyı açık bulup sızanları birdaha çıkarmak mümkün değil.
Adamı öldürsek bile ortada kocaman Ankh duruyor
OnurOzben yazmış:
Bir kapıyı kilitlediğin zaman sur bölgesinde tarama yapılabilir ve izni olmayanları sur girişine bırakması sağlanabilir. Bu sorun olamaz :)
Bunu bir nevi sur vergisi olarak düşünün, bir kaleniz var, kendinize özel toprağınız. Kale muhafızları rüşvet yiyorlar ve kapıları düşmana açıyorlar. Bunu engellemenin yolu onlara para vermenizdir, size sadık olacaklardır.
Kaleler şimdilik oyuncuların park yeri gibi duruyor (kapıyı tamamen sökmüş guildleri saymıyorum), böylelikle surların bir fonksiyonu olacak. Ayrıca kale ele geçirmeyi kolay olarak görmeyin, Tek bir kişi bile kalesini tek başına rahatlıkla savunabilir.
http://www.worldofuo.com/zenginler-listesi.html
liste mi hatalı ?
zeBuB + OnurOzben = 33m diye görüyorum ama
zenginin parası züğürdün çenesini yorar :)
liste mi hatalı ?
zeBuB + OnurOzben = 33m diye görüyorum ama
zenginin parası züğürdün çenesini yorar :)
4. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 86 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |