14 Nisan 2011 - Yenilikler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
Tüm okçuları kapsayan bir görev ile hırsızlar için bir görev de yakın zamanda eklenecektir.
İlk mesaja "Bağımsızlık Savaşları" konusunda bir ekleme yaptım:
Sur Sahipleri Katılım İçin Zorunlu Mudur?
Her sur sahibi bu etkinliğe katılıyor. Yeni bir sur kurulduğunda da bu yönetim bayrağı sur içine ekleniyor.
Buna karşın sizleri her Pazar 9'da bilgisayar karşısında tutmaya hakkımız yok, ayrıca suru olan Tamer/Craft guildleri de mevcut.
İşte bu nedenle etkinlik dışı kalmak isteyen sur sahipleri 15 m bedel karşılığında yönetim bayraklarını surlarından kaldırabilirler (Ana sayfada da listelenmez ve her zaman kapı kilitli kalabilir).
İlk mesaja "Bağımsızlık Savaşları" konusunda bir ekleme yaptım:
Sur Sahipleri Katılım İçin Zorunlu Mudur?
Her sur sahibi bu etkinliğe katılıyor. Yeni bir sur kurulduğunda da bu yönetim bayrağı sur içine ekleniyor.
Buna karşın sizleri her Pazar 9'da bilgisayar karşısında tutmaya hakkımız yok, ayrıca suru olan Tamer/Craft guildleri de mevcut.
İşte bu nedenle etkinlik dışı kalmak isteyen sur sahipleri 15 m bedel karşılığında yönetim bayraklarını surlarından kaldırabilirler (Ana sayfada da listelenmez ve her zaman kapı kilitli kalabilir).
Alıntı:
Kusura bakmayında bu çok acımasız olmuş,bunun tekrar düzenlenmesini talep ediyorum.
En azından tamelemeye çalışan kişinin aynı hayvanı 1 yerine 3 kez tame edebilmesi sağlanmalı.Ya da bunun gibi bir değişiklik kabul edilebilir.Fakat bu çok acımasız olmuş.
BeaLzeBuB yazmış:
Sunucu ekonomisine katkı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz!
Kumar'dan önce sunucudaki toplam para varlığı: 2,137,093,595
Sabahki toplam para varlığı: 1,976,059,569
Şu andaki toplam para varlığı: 1,963,950,140
Güvenlik bizim işimiz, sadece 15 m verin ve tüm baskınlardan kurtulun
2. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 86 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |