11 Aralık 2010 - Yenilikler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
Karşındakinin de senin def şansın kadar hit chance'ı + hit lower defense silahı olduğunda sana vurabilmesi gayet normal. Ha diyelim ki böyle değil seninkinden daha düşük bir hit chance'i var bu durumda elbette ıskalar ama sonuçta 3/2 gibi bi oranla yine vurucaktır.
Not: İlk örnek %100 vurur demiyorum o da missler ama olaya bir de diğer açından bakmanı sağlamaya çalıştım.

Katharsis yazmış:
Ben diğer açıdan da çok baktım ve uzun süredir de mage ile oynuyorum. Öncelikle şunu belirteyimki lower defance ayrı bir konu onu hesaba katmadan bu yorumu yapıyorum. Çünkü lower defance yedikten sonra hesabı tam nedir bilmiyorum ama gözle görülür bir şekilde gerçekten defance chance düşüyor. Konuya dönecek olursa farklı serverlarda gördüm ama buradaki gibi abartmıyorum "önüne gelenin" skill defance chance gözetmeksizin nadir ıskaladığıyla ilk defa karşılaşıyorum. Köprüdeki archerlar örneğin, hangisinde 120 warrior skilli var ya da hit chance'ı 30 ve üzerinde, bana neredeyse hiç ıskalamadan vurabiliyorlar? Bunun mantıklı bir açıklaması yok. Defance chance'ım 15'ti 45'e çektim, evam 115'ti 120 yaptım ve büyük bir değişim olmasına rağmen bana vuranların vuruşunda büyük bir değişim görmedim.

Nom Anor yazmış:
Satılan şey bandaj, pot, büyü malzemesi değil. Sadece bir kez alınacak ve kullanılacak şeyler satılıyor. Genel olarak dünya üzerindeki tüm vendorlar hesap edildiği için de belli bir mekandan alışveriş yapma sınırlaması getirme gereği duymadık. Eğer bu durum sıkıntı yaratırsa şehirlerde (guard zone içinde) kullanma zorunluluğu getirilebilir. Ama şimdilik bir sorun yok.

Sistem çok güzel dahada geliştirilebilir. Venüs'ün eline sağlık. Mage mi kasacagım ?
Hemen alıyorum spellbook en ucuzu 10k,rune book 2k, 10 tane recall 1k tertemiz bir sistem.Hem pahalı satıcıların eline düşmemiş oluyoruz hem işimizi hızlı hallediyoruz hem de paranın değeri artıyor.Ekonomi düzeliyor ve dahada düzelecek.
Hemen alıyorum spellbook en ucuzu 10k,rune book 2k, 10 tane recall 1k tertemiz bir sistem.Hem pahalı satıcıların eline düşmemiş oluyoruz hem işimizi hızlı hallediyoruz hem de paranın değeri artıyor.Ekonomi düzeliyor ve dahada düzelecek.

4. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 52 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |