FM 2011 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Abi rus liglerinde ucuz iyi oyuncular olabiliyor o lige gelen ama tabi work permit koşulu var;
Belarus Litvanya gibi milli takımlara bak bi de kaçıncı sezondasın bilmiyorumda;
İranlı bi sol açık var Ali Vahedi Nikbaht gibi birşeydi ben o ligde oynayınca hep onu alırdım.
O ligdeyken daha önce, Niflore ve Verkhovtsev die 2 adam almıştım, ilk sezondaysan gene alırsın (bonservisleri 48 aya bölüosndur heralde?)
Ucuz futbolcu için Bulgar ligine de bak..
Belarus Litvanya gibi milli takımlara bak bi de kaçıncı sezondasın bilmiyorumda;
İranlı bi sol açık var Ali Vahedi Nikbaht gibi birşeydi ben o ligde oynayınca hep onu alırdım.
O ligdeyken daha önce, Niflore ve Verkhovtsev die 2 adam almıştım, ilk sezondaysan gene alırsın (bonservisleri 48 aya bölüosndur heralde?)
Ucuz futbolcu için Bulgar ligine de bak..

Atl. Madridle şuanda 2018 deyim ve 5 şampiyonlar ligi 6 lig şampiyonluğum var ama oyunu bırakmak zorunda kaldım çünkü oyun hata veriyo oyuncu profiline tıklayınca kendini kapatıyor kadromu sölüyim
Asenjo
Azpicuileta-höwedes-godin-dominquez
Nuri Şahin-Robinho(Milandaki değil)
Keko Diego Costa
Pastore
Aguiero Dzeko
Yedekler
Filipe(DL)
Reyes (AML-ST)
Mario Suarez (MC)
Yaya Sanogo (ST)
Sotiris Ninis (Almanızı Öneririm) (AMR-MRC)
Eduerdo Salvio (AMR)
Douglas(DC)
Nuri Şahini kesin almanızı öneririm yaratıcılık 20 ye cıkıyo ayrıca yanında oynatmak için çok düşük bir ücrete mükemmel bir topçu Robinho oyun başladığında 17 18 yaşlarında oluyo yanlış hatırlamıyosam oda 2 yönlü çok iyi bir oyuncu Douglası daha oynatma fırsatı bulamadım ama 2. sezonu ve barcelona ve manu gibi kulüpler peşinde. Pastoreyi 40 milyon avro ya aldım palermodan paranız varsa kaçırmayın =)
Asenjo
Azpicuileta-höwedes-godin-dominquez
Nuri Şahin-Robinho(Milandaki değil)
Keko Diego Costa
Pastore
Aguiero Dzeko
Yedekler
Filipe(DL)
Reyes (AML-ST)
Mario Suarez (MC)
Yaya Sanogo (ST)
Sotiris Ninis (Almanızı Öneririm) (AMR-MRC)
Eduerdo Salvio (AMR)
Douglas(DC)
Nuri Şahini kesin almanızı öneririm yaratıcılık 20 ye cıkıyo ayrıca yanında oynatmak için çok düşük bir ücrete mükemmel bir topçu Robinho oyun başladığında 17 18 yaşlarında oluyo yanlış hatırlamıyosam oda 2 yönlü çok iyi bir oyuncu Douglası daha oynatma fırsatı bulamadım ama 2. sezonu ve barcelona ve manu gibi kulüpler peşinde. Pastoreyi 40 milyon avro ya aldım palermodan paranız varsa kaçırmayın =)

3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 38 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |