FM 2011 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Shef Wed'e gittiğimde ilk 2 maçta 2 yenilgi alıp gururuma yediremeyip istifa ettim, o sırada Sakaryaspor boştaydı, başvurdum, saolsun büyük başkan kabul etti ve 2 yıllık sözleşmeye imza attım.
37 yaşındaki Sertan Eser (30küsür maç 18gol 9asist) sayesinde Turkish Second Division'dan Turkish First Division'a play-off lara kalarak yükselmeyi başardım, daha sonra yaşı gelen Sertan'ı release on free yapıp daha genç olan;
Tümer Metin (36), Serdar Topraktepe (34) gibi isimlerle anlaştım
Sanırım Premier Divisiona çıkabilirim şuanda devre arası bitti, ligde 3.yüm liderle aramda 1 puan var, gerçekten çok eğlenceli bir oyun oldu..
Kadrom
Kaleci - Camillo (Kiralık Brezilya'dan)
Defans - İsmail Güldüren - Can Arat - Serdar Aziz(Kiralık)
Dmc - Hasan Üçüncü - Zafer Demir
Wbl - Görkem Arslan
Wbr - Levent Demiray
Amc - Tümer Metin !!!!
Fc - Andrey Varakov - Tayfun Özkan
En pahallı transfer Tayfun oldu, kendisini Göztepe'den 48 ayda ödenmek üzere 375bin Sterlin karşılığında, 135bin Sterlin'den 3 yıllık sözleşmeyle renklerimize bağladık, gerçekten çok faydalı, dipnot: soyadını yanlış hatırlıyor olabilirim
Kariyerim ilgi görmeye devam ederse gelecek bölümleri de aktarıcam
37 yaşındaki Sertan Eser (30küsür maç 18gol 9asist) sayesinde Turkish Second Division'dan Turkish First Division'a play-off lara kalarak yükselmeyi başardım, daha sonra yaşı gelen Sertan'ı release on free yapıp daha genç olan;
Tümer Metin (36), Serdar Topraktepe (34) gibi isimlerle anlaştım
Sanırım Premier Divisiona çıkabilirim şuanda devre arası bitti, ligde 3.yüm liderle aramda 1 puan var, gerçekten çok eğlenceli bir oyun oldu..
Kadrom
Kaleci - Camillo (Kiralık Brezilya'dan)
Defans - İsmail Güldüren - Can Arat - Serdar Aziz(Kiralık)
Dmc - Hasan Üçüncü - Zafer Demir
Wbl - Görkem Arslan
Wbr - Levent Demiray
Amc - Tümer Metin !!!!
Fc - Andrey Varakov - Tayfun Özkan
En pahallı transfer Tayfun oldu, kendisini Göztepe'den 48 ayda ödenmek üzere 375bin Sterlin karşılığında, 135bin Sterlin'den 3 yıllık sözleşmeyle renklerimize bağladık, gerçekten çok faydalı, dipnot: soyadını yanlış hatırlıyor olabilirim
Kariyerim ilgi görmeye devam ederse gelecek bölümleri de aktarıcam
torpilli yazmış:
Haha ya olucak gibi değildi, takıma geldiğimde as kaleci 2 ay daha sakattı, çok kötü bir kaleciyle oynuyordum ve ligdede kötü bir durumdalardı ayrıca kadro da lige göre yetersizdi transfer mevsimine de 2 ay vardı (gerçi paraları da yoktu ) , bu gibi sebeplerden istifa ettim
Finaller bitsin de Sakaryasporla neler yapabileceğimi göreceğim
turgutspy yazmış:
Olm ben serdar azizi kiraladım işte çok büyük lüks lan bir de devre arasında Al-Ahly'den bi arap 10 numara kiraladım genç iyi bişeye benziyo daha pek bişey yapamadı da
Genie Scout kullanıosan direk çıkman lazım olm üst lige ben şahsen Varakov'u öyle bulmuştum adam ilk devre 15e yakın gol attı
2. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 38 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |