[DİL KESME] MiS.s-boNN- |
Ultima Online Forum -> Tanışma -> Ceza Alanlar |
Yazar
Şikayet Eden: Quen'Sindirella
Karar Veren: Venus
Sebep: it ürür kervan yürür demişsiniz
Süre: 0 gün, 12 saat
Kayıtlar:
Şikayet Eden: Quen'Sindirella
Karar Veren: Venus
Sebep: it ürür kervan yürür demişsiniz
Süre: 0 gün, 12 saat
Kayıtlar:
Spoiler:
- Quen'Sindirella tarafından iletildi:
-
- olm sne nasıl admsınla muhattap olma diyprum geliyorsun oluyorsun hiçmi utanma yok olm sende
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- olm sne nasıl admsınla muhattap olma diyprum geliyorsun oluyorsun hiçmi utanma yok olm sende Sindir
- sindirallaa
- ALL Kill
- ALL Kill
- 77 7227
- olm beni kendinlemi akrışırıyotn la divineyi yere atığımda nasılda koşup gelip almıştınn
- olm beni kendinlemi akrışırıyotn la divineyi yere atığımda nasılda koşup gelip almıştınn sevinmiştin bidee
- olm beni kendinlemi akrışırıyotn la divineyi yere atığımda nasılda koşup gelip almıştınn sevinmiştin bide:)
- ALL Kill
- ALL Kill
- olm beni kendinlemi akrışırıyotn la divineyi yere atığımda nasılda koşup gelip almıştınn sevinmiştin bide:)
- Ahahah nasılda sesli gülmnüştüm sanaa istesyedins aten veriridim olm sindiralla beni kendinle akrısıtmra
- Ahahah nasılda sesli gülmnüştüm sanaa istesyedins aten veriridim olm sindiralla beni kendinle akrısıtma
- Ahahah nasılda sesli gülmnüştüm sanaa istesyedins aten veriridim olm sindiralla beni kendinle karıştırma
- sen
- kimsinde
- benden
- çalcann
- olm
- haıyırdırr
- bendee
- bitaneee
- daha
- avrdı
- onu
- takıtmmm
- ALL Kill
- 2 Olm Bak Herkesin İçinde diyorum Delikanlısın MAdem Bidaha Benle knusup muhattap Olmaaa??
- 2 Olm Bak Herkesin İçinde diyorum Delikanlısın MAdem Bidaha Benle knusup muhattap Olmaaa??
- İşinee bk tmmmı koçumm
- ikileee
- şimdiii
- olm
- delikanlsın
- amdem
- muhattap
- olma
- diyorum
- la
- sanaa
- 2 Olm Bak Herkesin İçinde diyorum Delikanlısın MAdem Bidaha Benle knusup muhattap Olmaaa??4
- ALL STaY
- 2 Olm Bak Herkesin İçinde diyorum Delikanlısın MAdem Bidaha Benle knusup muhattap Olmaaa Sindirall
- ALL GuaRd
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- 2 Olm Bak Herkesin İçinde diyorum Delikanlısın MAdem Bidaha Benle knusup muhattap Olmaaa Sindirala
- yüzssüzz olmaaa olm hiçmi utanma yoklaa sende sindirallaaa
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- muhattap olma knsma la benle diyorummm kaşınıyon heralde hiçmi kulakalrın çoınlamıyor olmm
- ALL Kill
- qq2
- Yazık olm yazıkkk Sorsam Deliknalıyım dersin bideee işi gücü bıraktık kimlerle upraşıyorumm
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL Kill
- qqqqqqqqq11112q7qq7q77qqq7q7qqqwgqq22222qwww2111111112qqqqq
- Gel Sindirallaa Kuçu Kuçuuu ah ahhh ahhhhh Gel Koçumm Al bunuda allll almaya alışkınsın sen:)
- alıon kuvvetlii sneinn çünküüüüü
-
- Neira Hunter's tarafından iletildi:
-
- İşinee bk tmmmı koçumm
- ikileee
- şimdiii
- olm
- delikanlsın
- amdem
- muhattap
- olma
- diyorum
- la
- sanaa
- 2 Olm Bak Herkesin İçinde diyorum Delikanlısın MAdem Bidaha Benle knusup muhattap Olmaaa??4
- ALL STaY
- 2 Olm Bak Herkesin İçinde diyorum Delikanlısın MAdem Bidaha Benle knusup muhattap Olmaaa Sindirall
- ALL GuaRd
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- 2 Olm Bak Herkesin İçinde diyorum Delikanlısın MAdem Bidaha Benle knusup muhattap Olmaaa Sindirala
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- muhattap olma knsma la benle diyorummm kaşınıyon heralde hiçmi kulakalrın çoınlamıyor olmm
- ALL Kill
- qq2
- Yazık olm yazıkkk Sorsam Deliknalıyım dersin bideee işi gücü bıraktık kimlerle upraşıyorumm
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL Kill
- Gel Sindirallaa Kuçu Kuçuuu ah ahhh ahhhhh Gel Koçumm Al bunuda allll almaya alışkınsın sen:)
- kaybol
- la
- sennn
- sizii
- bnaa
- paryulamı
- veriyorlar
- laa
- sizi
- bna
- parylamı
- veriyorlarrr
- birinii
- vur
- ötesinee
- kaybolun
- olmm
- mademm
- dleiknalısnzzhaniii
- muhattap
- olmayın
- dypurm
- olm
- sizee
- hiçmii
- yüzz
- yok
- la
- sizdee
- ALL Kill
- 2q7q 3qqg
- ALL Kill
- 2
- ALL Kill
- Görüyorsunz dmei arkdailar abiler sorsam delikanlyım derler knsmyaın diyorum geliyorlar muhattap oluy
- ALL Kill
- 22neysee
- yaaa
- konussnalarr
- bkalım
- muhattap
- olsunalrrr
- olmayın
- deidğim
- haldeeee
- ittt ürür kervan yürürü koçummm
- asdasd
- AS
- as
- S
- ASD
- ASD
-
- olm sne nasıl admsınla muhattap olma diyprum geliyorsun oluyorsun hiçmi utanma yok olm sende
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- olm sne nasıl admsınla muhattap olma diyprum geliyorsun oluyorsun hiçmi utanma yok olm sende Sindir
- sindirallaa
- ALL Kill
- ALL Kill
- 77 7227
- olm beni kendinlemi akrışırıyotn la divineyi yere atığımda nasılda koşup gelip almıştınn
- olm beni kendinlemi akrışırıyotn la divineyi yere atığımda nasılda koşup gelip almıştınn sevinmiştin bidee
- ALL Kill
- ALL Kill
- Ahahah nasılda sesli gülmnüştüm sanaa istesyedins aten veriridim olm sindiralla beni kendinle akrısıtmra
- Ahahah nasılda sesli gülmnüştüm sanaa istesyedins aten veriridim olm sindiralla beni kendinle akrısıtma
- Ahahah nasılda sesli gülmnüştüm sanaa istesyedins aten veriridim olm sindiralla beni kendinle karıştırma
- sen
- kimsinde
- benden
- çalcann
- olm
- haıyırdırr
- bendee
- bitaneee
- daha
- avrdı
- onu
- takıtmmm
- ALL Kill
- İşinee bk tmmmı koçumm
- ikileee
- şimdiii
- olm
- delikanlsın
- amdem
- muhattap
- olma
- diyorum
- la
- sanaa
- ALL STaY
- ALL GuaRd
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- qq2
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL Kill
-
- Neira Hunter's tarafından iletildi:
-
- İşinee bk tmmmı koçumm
- ikileee
- şimdiii
- olm
- delikanlsın
- amdem
- muhattap
- olma
- diyorum
- la
- sanaa
- ALL STaY
- ALL GuaRd
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- qq2
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL Kill
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL CoMe
- ALL Kill
- kaybol
- la
- sennn
- sizii
- bnaa
- paryulamı
- veriyorlar
- laa
- sizi
- bna
- parylamı
- veriyorlarrr
- birinii
- vur
- ötesinee
- kaybolun
- olmm
- mademm
- dleiknalısnzzhaniii
- muhattap
- olmayın
- dypurm
- olm
- sizee
- hiçmii
- yüzz
- yok
- la
- sizdee
- ALL Kill
- 2q7q 3qqg
- ALL Kill
- 2
- ALL Kill
- Görüyorsunz dmei arkdailar abiler sorsam delikanlyım derler knsmyaın diyorum geliyorlar muhattap oluy
- ALL Kill
- 22neysee
- yaaa
- konussnalarr
- bkalım
- muhattap
- olsunalrrr
- olmayın
- deidğim
- haldeeee
- ittt ürür kervan yürürü koçummm
- asdasd
- AS
- as
- S
- ASD
- ASD
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 1 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |