Groth Kafana göre ne konuyu kitliyorsun?
Ultima Online Forum -> İstek ve Şikayet
 
Yazar
Mesaj
TIKIR El Turco
Oyuncu



Yaş: 41
Kayıt: 11 Ekm 2010
Mesajlar: 53
Cinsiyet: Erkek
Nerden: Ankara

Durumu: Çevrimdışı

TIKIR El Turco
Oyuncu
Groth Kafana göre ne konuyu kitliyorsun? Konu: Groth Kafana göre ne konuyu kitliyorsun?
Alıntıyla Cevap Gönder
Saçma sapan ADALETSİZ şekilde işlem yapmalarınızdan serverda adam kalmadı. Taciz eden laf atana ceza yok anaya küfür edene ceza yok iki haftadan fazla oldu foruma resim attık. Tamam banlanmasın dedim ama dil kesme cezası bile gelmez oyunda taciz ederler cevap vermem engellerim ve velet derim velet ne demek bana önce bunu bir açıkla ? sonra ben neden velet demişim ? bana ne söylediler de böyle bir cevap yazmısım ?

SACMA SAPAN İŞLERİ BAKIN ADALETLİ OLUN İŞİNİZİ "ADAM GİBİ" yapın

 
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
11 Ağu 2017 9:38
alpatak
Usta

Avatar

Yaş: 40
Kayıt: 26 Arl 2016
Mesajlar: 241

Teşekkür: 7

Durumu: Çevrimdışı

Avatar
alpatak
Usta
Groth Kafana göre ne konuyu kitliyorsun? Konu: Yanıt: Groth Kafana göre ne konuyu kitliyorsun?
Alıntıyla Cevap Gönder
Belli kişiler devamlı ceza alıyo, konuşmama cezası caydırıcı olmadıgı sürece bu böyle devam eder gider.

 
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
11 Ağu 2017 10:25
Venus
World of UO



Yaş: 40
Kayıt: 18 Arl 2006
Mesajlar: 4,462

Teşekkür: 625

Durumu: Çevrimdışı

Venus
World of UO
Groth Kafana göre ne konuyu kitliyorsun? Konu: Yanıt: Groth Kafana göre ne konuyu kitliyorsun?
Alıntıyla Cevap Gönder
Değerli oyuncumuz;

TDK sözlüğüne göre "velet" kelimesi "Çocukları paylarken kullanılan bir söz" şeklinde ifade bulur. Size göre normal gelebilir ancak bu sözcüğü kullandığınız kişi bundan rahatsız olabilir, çünkü karşınızdaki oyuncu bir "velet" değil, çocuk değil, Ultima Online oynayan kesimin belli bir yaşın üzerinde olduğunu düşünürseniz kimseye "velet" deme hakkınızın olmadığını bilmeniz gerekir. Bu küçük düşürücü ve aşağılayıcı bir söz olarak kabul edilmiştir.

İşleme alınmadığını düşündüğünüz ihbarınızı özel mesajla tekrar yapınız. [kufur komutunun zamanında kullanılmış olması bizim yaptırım süremizi oldukça kısaltıyor. Ya da özel mesajla küfür eden - tarih - saat şeklinde bir forum yöneticisine bu durumu bildirebilirsiniz. Forumda başlık açmak yöneticiler tarafından kabul gören bir ihbar yöntemi değildir.

İyi oyunlar.

 
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
11 Ağu 2017 10:40
 
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız  
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 3 mesaj ]  

 
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız