DF Puanının Sponsorda Satılmasına Karşıyım
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, Sonraki

Ultima Online Forum -> İstek ve Şikayet

Yazar
Oyuncu

Durumu: Çevrimdışı

Bayraktar
Oyuncu
DF Puanının Sponsorda Satılmasına Karşıyım Konu: Yanıt: DF Puanının Sponsorda Satılmasına Karşıyım
Alıntıyla Cevap Gönder
qoqocan yazmış:
server çok dengeli oldu maşallah pvp serverıyla kapışacak bu hızda giderse. neyse alan memnun satan memnun bize bir şey demek düşmez. ama işin özü şudur ki Venüs'ün serverında oynanır derdim, artık böyle bir şeyi hiçbir şekilde söylemem. çünkü başından sonuna kadar denge denge deyip her şeyin ayarıyla oyna, filtrele sonra bu durumu eleştirenlere kulak asma sırf denge bozulmasın diye uo yu standartın dışına taşı tüm bunlara gerekçe olarak uzun soluklu bir deneyim yaşatacağız falan de sonrasında 1 günde adamın teki bütün dengeleri alt üst etsin(parasıyla).çünkü benim gözümde para ile edit yapılması ile para verip puan alıp bu şekilde item kazanılması aynı şey. temelde amaç aynı. cümleten iyi oyunlar. Tr de Uo bitmişti.. Bu serverın bu deneyimiyle tamamen bitik olduğu anlaşıldı.

sana katılıyorum çok doğru şeyler söylemişsin. ancak bu sadece venüsün hatası da değil birçok insan şikayetci oldu svnin zorluğundan ve gün geçtikce player azaldı ve sonucu gördüğümüz gibi işte.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
02 Oca 2017 12:41
Bayraktar
Oyuncu

Bayraktar
Oyuncu
DF Puanının Sponsorda Satılmasına Karşıyım Konu: Yanıt: DF Puanının Sponsorda Satılmasına Karşıyım
Alıntıyla Cevap Gönder
Olof yazmış:
Beyler biraz abartmıyomuyuz? Sakin kafayla bi düşünün. Helm, Arcane, Candar. bu 3'ünü bi birleştirin.

dostum düşen helm arcane veyahut aof veya totemde olabilir sıkıntı bu değil mevzu qoqocan ın da dediği ha para ile edit yapmışsın ha para ile puan satıp item düşürmüşsün arasında hiç bir fark yok kanaatimce.

En Yukarı Git
02 Oca 2017 12:43
Bayraktar
Oyuncu

Bayraktar
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
kimsenin aklına gelmedi ve benim aklıma da şimdi geldi bu minor artiyi puana dönüştürdüğümüzde 50 k ya kadar dönüştürebiliyorduk ve bu puan kağıtlarıda aynı şekilde 50 k ya kadar basabiliyorduk diğer woularda öyleydi bu ne ara açıldı da 100k ya kadar basılabilir oldu bilgisi olan varmı ?

En Yukarı Git
02 Oca 2017 12:48
dalaksiz
Efsane

Teşekkür: 75
Uyarı: 1

dalaksiz
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
PARA KARŞILIĞI EDİT YAPMIYORUZ df puanı satıyoruz sadece ve 100% artifact düşme şansı veriyoruz.

DF puan saçmalığı kaldırılırsın komple, odalardan 0.1%, DF'den 1% şansla düşsün, her 100 luckta bu şanslar 0.1% artsın, filtre miltre de olmasın ne varsa düşsün artifact olan.

icon_drop.gif

En Yukarı Git
02 Oca 2017 12:49
Floki
Deneyimli Oyuncu

Teşekkür: 4
Uyarı: 2

Floki
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Bayraktar yazmış:
qoqocan yazmış:
server çok dengeli oldu maşallah pvp serverıyla kapışacak bu hızda giderse. neyse alan memnun satan memnun bize bir şey demek düşmez. ama işin özü şudur ki Venüs'ün serverında oynanır derdim, artık böyle bir şeyi hiçbir şekilde söylemem. çünkü başından sonuna kadar denge denge deyip her şeyin ayarıyla oyna, filtrele sonra bu durumu eleştirenlere kulak asma sırf denge bozulmasın diye uo yu standartın dışına taşı tüm bunlara gerekçe olarak uzun soluklu bir deneyim yaşatacağız falan de sonrasında 1 günde adamın teki bütün dengeleri alt üst etsin(parasıyla).çünkü benim gözümde para ile edit yapılması ile para verip puan alıp bu şekilde item kazanılması aynı şey. temelde amaç aynı. cümleten iyi oyunlar. Tr de Uo bitmişti.. Bu serverın bu deneyimiyle tamamen bitik olduğu anlaşıldı.

sana katılıyorum çok doğru şeyler söylemişsin. ancak bu sadece venüsün hatası da değil birçok insan şikayetci oldu svnin zorluğundan ve gün geçtikce player azaldı ve sonucu gördüğümüz gibi işte.

valla hocam şu saatten sonra 300 online görse de ben oynamam. 5 artifact alıp beni kesecek ezecek mantalitesinde değilim. Ama şu durum para çokomel eğrisi gibi .piyasada dünya kadar pay to win oyun var benimde oynadığım para harcadığım. Ama ultima online yapısı gereği böyle bir oyun değil, zaten böyle bir şey olduğunda oyun mekaniği kontrolden çıkıyor. server ömrü kısalıyor. Robe satmışsın,binek satmışsın,kumaş satmışsın bunlar bir yere kadar anlaşılabilir ama ne zaman ki olay iteme geliyor çarşı karışıyor.

En Yukarı Git
02 Oca 2017 12:51
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): HepsiBurada

HepsiBurada
Efsane

Teşekkür: 23

HepsiBurada
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Ole bi sistemede ben karsiyim kastim kastim 3 - 4 kastim bu dk dan snra degisirsede benim icin bi anlami kalmaz. Kisa ve oz para ile dusurdukleri tokene donustursun 50.000 siniri gelsin

En Yukarı Git
02 Oca 2017 12:51
HepsiBurada
Efsane

Teşekkür: 23

HepsiBurada
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus ne zaman gelicek ki bi aciklama yapsa

En Yukarı Git
02 Oca 2017 12:52
Bayraktar
Oyuncu

Bayraktar
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
qoqocan yazmış:
Bayraktar yazmış:
qoqocan yazmış:

valla hocam şu saatten sonra 300 online görse de ben oynamam. 5 artifact alıp beni kesecek ezecek mantalitesinde değilim. Ama şu durum para çokomel eğrisi gibi .piyasada dünya kadar pay to win oyun var benimde oynadığım para harcadığım. Ama ultima online yapısı gereği böyle bir oyun değil, zaten böyle bir şey olduğunda oyun mekaniği kontrolden çıkıyor. server ömrü kısalıyor. Robe satmışsın,binek satmışsın,kumaş satmışsın bunlar bir yere kadar anlaşılabilir ama ne zaman ki olay iteme geliyor çarşı karışıyor.

seninle aynı fikirdeyim bende şu an itibari ile karakterimi sevdiğim bi arkadaşıma devrettim herşeyi ile birlikte artık buda son duraktır benim için.

En Yukarı Git
02 Oca 2017 12:55
Trianon Remmirath
Yasaklı

Teşekkür: 14
Uyarı: 3

Trianon Remmirath
Yasaklı
Alıntıyla Cevap Gönder

En Yukarı Git
02 Oca 2017 12:56
dalaksiz
Efsane

Teşekkür: 75
Uyarı: 1

dalaksiz
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
qoqocan yazmış:
Robe satmışsın,binek satmışsın,kumaş satmışsın bunlar bir yere kadar anlaşılabilir ama ne zaman ki olay iteme geliyor çarşı karışıyor.

En Yukarı Git
02 Oca 2017 12:56

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, Sonraki
9. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 98 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız