DF Puanının Sponsorda Satılmasına Karşıyım Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, Sonraki |
Yazar
En mantıklı hareket bundan sonraki sıkıntıların önüne geçmek için deed kullanımı için alt limit belirlemek olur. 50.000-70.000 orası Venus'ün bileceği iş. Ama bu düzenleme beraberinde bir çok düzenlemenin yapılmasını da gerektirir. Puan zor mu kolay mı gelecek, az mı çok mu gelecek gibi. Bence böyle şeylere çok takılmamak lazım. Hele Hadi Küçükoğlu gibi sinsi şekilde pusuda bekleyenler varken sakin olmakta fayda var.
HepsiBurada yazmış:
kitlenen başlıklarda da üstü kapalı şeyler söylemiş arkadaşlar sende üstü kapalı birşey söylemişsin burada birşey biliyorsan söyle hacı abi bu kadar adamın emeği boşa gidiyor saatlerce pc başında oturuyor insanlar birşeyden habersiz oyun oynuyorlar sırf zevlerini alabilmeleri için. varsa bildiklerinizi söyleyin üstü kapalı konuşmayın
Olay su sadece tahmin uzerinden yurutuyorum. Yeni acilacak serverin reklam cabalari olabilir, adam para ile item satmis yada almis olup ele gecen 0 durumundan dolayi ofkelenmis olabilir. Venusluk bi durum yok aslinda burada adam sadece ofke nobeti geciriyor. :)
Olof yazmış:
dostum buna bu saatten sonra birşey yapamaz ancak düşen artileri silecek kaç k puan bastıysa verecek düşüren vatandaşa( tabi oda zırlamazsa) ondan sonra ne yapıyorsa yapacak venüs. bu artiler piyasada dururken kısıtlama koyamaz haksızlıktır bu. herkez yapabilir parası olan oynar wou da
Belkide bunların hepsi planlıdır.Belki venus bilerek yapmıştır.Belki hala hadi ile iş birliği içerisinde ve hadi nin server açması da planın bi parçası ? Komplo teorilerinden kendimi alamıyorum. 2 günde arcane-helmof-helmof-aof hayra alamet değil...
Başlıkları kitlemek insanların sıkıntısının sorunu olmucak . Bu serverın gelişiminde en çok katkıda bulunan insanlar olarak . Defalarcakez hakkımız yendi bizzat venüs tarafından , bunun sağlaması sağlanmalı . KAFKAS ÇOBAN KÖPEĞİ değiliz herşeye susucaz susucaz yeter artık . APTAL yerine koymayın insanları .
6. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 98 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |