DF Puanının Sponsorda Satılmasına Karşıyım
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5 ... 8, 9, 10, Sonraki

Ultima Online Forum -> İstek ve Şikayet

Yazar
Usta

Teşekkür: 1

Durumu: Çevrimdışı

Clay Burton
Usta
DF Puanının Sponsorda Satılmasına Karşıyım Konu: Yanıt: 270 TL ARTİ ALABİLİYORUZ
Alıntıyla Cevap Gönder
efsane58 yazmış:
Venus yazmış:
Biz özellikle bir eşyayı sponsora eklemedik, o kişi belli bir emek ürünü olarak onu elde ediyor. Zaten listesinden değeri düşük artifactlerin silinmesi için;
- 1080 luck
- 7. seviye artifact toplayıcı (Bunun için en az 500 Demon Knight ve oda yaratıkları kesmeli)
gibi özellikleri olmalı.

Üstelik tüm bunlar yolunda gitse de, düşüreceği artifactı kendisi seçmiyor. Sistem rastgele belirliyor. Armor of Fortune da olabilirdi.

Şu mesajımda belirttim; http://forum.worldofuo.com/viewtopic.php?p=265038#265038 Bu puanları oyun içinde de elde edebiliyorsunuz. Görev ödülü olan var, etkinlik ödülü olan var. Yakında daha fazlasını da elde edebileceksiniz.

Henüz Totem, Jackal, Hat Of olmadığına göre, endişeleriniz yersizdir.

Burada kural dışı bir durum yoktur.

ben katılmıyorum arkadaşlara df puanı her daim satın alınsın kardeşim ben 8 saat calışan biriyim akşam gelıp oturup df kasamıyorum ben 8 saat iş yerınde verdıgım emegımı getırıp sunucuya para olarak verıyorum , sızde oturup pc basında kasarak 2 tarafında emegı var knight online oynuyan adamlar vardır ıcımızde ordada bu tur sıstemler var bence bu acılan topıc kıskanclık başka bir acıklaması olamaz.İnsanlar ıstıyor ki venus cebınden para versın bızde bedava oynuyalım varmı boyle bır dunya kardeşim ? Babanız bıle 1gun2gun3gun para verır 4gun oglum gıt calıs der venus para göz dıyorsunuz hadı ıcınde aynısını dedınız pekı ya sız ? serverda ıtem satıyorsunuz hatta herkes satıyor adam goz yumuyor sız nekadar ıllegalsınız ? sacma sapan topıcler acıyorsunuz serverı kendı ıstedıgınız sekılde yonlendırmek ıstıyorsunuz bence cok sacma ... Venus bey puan sıstemı başında vardı kımse karşı cıkmıyordu sımdı nıye karsı cıkıyorlar ? Bende kaldırılmasına karşıyım ... İllaki sponsor sıstemı ıle serverın gıderlerı karşılancak lutfen bıraz daha olgunca dusunelım

Arkadaşım sen 8 saat işte çalışıp geliyosun paranı da oyuna yatırmak istiyosun güzel.Venus kazansın kalkınsın diyorsun o da güzel.Realci lere sallayıp düşünceni savunuyorsun da....
Reelci adam serverin dengesini kuran adamdır(savunduğum için söylemiyorum) o oynadığı için oynayan müşterileri alıcıları satıcıları vardır bu da bi sistem oluşturur.Bu sistem içinde minimum 10 adam yer alır,alan,satan,tedarikçi,müşteriler vs.vs Bu adamlar bi sistem oluşturup bu işi yapıyorsa serverda hareketlilik oluşuyorsa item alış verişi takası vs. sürekli dönüyosa oyun kalkındığı sistem işlediği içindir.O helm i alan adam oyuna başlıyorsa o nobi yi reel ile alıp charına takıyorsa veya satıp başka char kasıyorsa server online sayısıyla alakalı durum iyiye gidiyor demektir.Yani arkadaşım senin reelci diyip kötülediğin adam senden kat ve kat daha fazla servera katkı sağlıyor...
''Son cümlende de demişsin ki sponsor ile serverin gideri karşılanacak...''
Buna gülüyorum işte...Neden dersen;bugüne kadarki token satışlarından aşağı yukarı kaba hesap en az 6-7bin tl yi bulan bi satış söz konusu.Belki daha bile yüksek...Biz hala seke seke giderken,lagdan sürekli donarken ,iki ileri bi geri adım atarken,server in host u bu kadar dandikken neye kime neyin giderleri ?

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
01 Oca 2017 23:40
onur0202
Yasaklı

Teşekkür: 11

onur0202
Yasaklı
DF Puanının Sponsorda Satılmasına Karşıyım Konu: Yanıt: DF Puanının Sponsorda Satılmasına Karşıyım
Alıntıyla Cevap Gönder
Selam millet beni ozlediniz mi :))) Tam benlik konu hemen bir ortalik karistiriyim :p

Sunucu acildigi gun dedim Venus`e kaldir df puan basina is acar diye ... Dinlemedi tabiki :D:D:D
Dinledide bakariz efem dedi ....

Ben uzun zamandir ust surume gecisi bekliyorum ama hala ayni tas ayni hamam gidiyor . Oyuncu sayisi dususe gecti ...

Tabiki Venus`te para kazanmasi lazim bunda bi sorun yok .
Ev araba ohh dizmistir simdi :p

Ben en cok su tarz cumlelere tav oluyorum , `Yahu ne var hersey kanuna uygun , sonucta bu df puanlarina oyun icindede elde edebiliyorsun (Gerek gorev yaparak , gerek df donerek ) ```

Tamamda kardeslerim ayni sekilde champ kasarak ps elde edebiliyorsun ekle o zaman onuda sponsora ,

df kasarak totemde dusurebilirsin sonucta oyunda ulasabildigin item ozaman sponsora onuda ekle ...

Sizin mantik buna cikiyor :)))

Dogru dogrudur yanlis yanlistir . 1 tane dogru vardir , oda sponsor itemler icinde df puani OLMAZ!

En Yukarı Git
01 Oca 2017 23:55
Delteo
Üstad

Teşekkür: 5

Delteo
Üstad
DF Puanının Sponsorda Satılmasına Karşıyım Konu: Yanıt: DF Puanının Sponsorda Satılmasına Karşıyım
Alıntıyla Cevap Gönder
onur0202 yazmış:
Selam millet beni ozlediniz mi :))) Tam benlik konu hemen bir ortalik karistiriyim :p

Sunucu acildigi gun dedim Venus`e kaldir df puan basina is acar diye ... Dinlemedi tabiki :D:D:D

Ben uzun zamandir ust surume gecisi bekliyorum ama hala ayni tas ayni hamam gidiyor . Oyuncu sayisi dususe gecti ...

Ben en cok su tarz cumlelere tav oluyorum , `Yahu ne var hersey kanuna uygun , sonucta bu df puanlarina oyun icindede elde edebiliyorsun (Gerek gorev yaparak , gerek df donerek ) ```

Tamamda kardeslerim ayni sekilde champ kasarak ps elde edebiliyorsun ekle o zaman onuda sponsora ,

df kasarak totemde dusurebilirsin sonucta oyunda ulasabildigin item ozaman sponsora onuda ekle ...

Dogru dogrudur yanlis yanlistir . 1 tane dogru vardir , oda sponsor itemler icinde df puani OLMAZ!

Tam Hadi'nin server açmaya karar verdiği gün geri dönmüşsün. Allah'ın hikmeti işte.

En Yukarı Git
01 Oca 2017 23:58
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): onur0202

efsane58
Oyuncu

efsane58
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
kardeşim madem karşısınız neden ? elınıze vuran yok sızde alın ? eşit mı evet eşit ! paran yoksada otur kas alanada karışma anca boş beleş muhabbetler real alıp satıyormuş bu benı ılgılendırmıyor adam sonucta emek vermıs dusurmus ıster satar ıster kullanır benıde ılgılendırmez kımseyıde ılgılendırmez mal onun sonucta emek vermıstır kızdıgım nokta df puanı nıye kalkıyor oda dursun herkes alsın abı oyle seymı olur ben venus beyın yerınde olsam totemı jackalı hatofu acardım bakın bakalım swye nasıl adam doluyor totemler jackallar nobıler dussun bırsuru real para ıle baslıyıp alcak kısı var buda devamlı para dongusu demek df puanı olsun yenı gelcekler de alır dfye gırer ben karşı degılım acık ve net

En Yukarı Git
02 Oca 2017 5:00
dalaksiz
Efsane

Teşekkür: 75
Uyarı: 1

dalaksiz
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
onur0202 yazmış:

Oyuna son 2 gün içinde girseydiniz, online player sayısında rekor rakamlar gördüğümüzü anlardınız. Britte hırsızlar mesken savaşına girmişler, pvp turnuvası olunca trübünde yer bulamıyoruz, meerde skeleton dragonda spawn yetmemeye başlamış, sen "ıyıncı sıyısı dişişi giçti"

patates seni icon_drop.gif

En Yukarı Git
02 Oca 2017 5:22
memikuo
Oyuncu

Teşekkür: 3

memikuo
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Kiminin parası kiminin hayır duası arkadaşlar boş işlere çok takılmayın. Zevkinize bakın. Bazı adamlar var ki kafasında 10 tane totem boynunda 35 tane jackal olsun aynı tas aynı hamam.

En Yukarı Git
02 Oca 2017 7:49
Clay Burton
Usta

Clay Burton
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
DF puanı sponsorda satılmasına karşıyım fakat,

En fazla 50 k df puanı satışı olursa olabilir ya da,
7. seviye artifak toplayıcı dan aşağısı alamasın bu da olabilir.

Şimdi o kadar çeşitlendirebiliyorken neden dümdüz iş yapıyoruz? Mademki adam charı açar açmaz 100 k df puani alıp df gırıp 5 dk da artifek düşürüyor ve bu ben dahil bazı kişilerin zoruna gidiyor sıkıntı çıkıyorsa,bu adam 5 dk da yapamayacak şekle getirin df puanı satışı devam etsin...O da ufak da olsa uğraşsın ve sadece para ile artifek düşüremesin.Biz günlerce kasıp 100 k yapıp dryad bow alıyorsak (-zavallı hakan' a gönderme-) o adamda en az bi 20-30 k kassın sonra alabilsin ki para ile df puanını herkes mutlu olsun.Mantıklı mı ?

En Yukarı Git
02 Oca 2017 8:59
Bayraktar
Oyuncu

Bayraktar
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder

Venüs Totemi Hatofu Jakalı da açmalısın güzel para kazanırsın.

En Yukarı Git
02 Oca 2017 10:49
Troojen
Oyuncu

Teşekkür: 2

Troojen
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
ilayda yazmış:
1.1.2017 15:04:49 [Artifact] Loki De'Kejon -> ArcaneShield
Luck: 1185, DFPts: 72417, Gerçekleşen İhtimal: 0,086%, Serial: 0x40135D9D

1.1.2017 21:39:10 [Artifact] Loki De'Kejon -> HelmOfInsight
Luck: 1185, DFPts: 100269, Gerçekleşen İhtimal: 100,000%, Serial: 0x40057BFD

6 Saat içinde 3 seviye 2 arti düşürüyor. Şimdi seviye 7 olan bu arkadaş 270 tl bir daha token aldığı zaman Nobi Arcane Helm Hunter bunlardan birini düşürcek hani sponsor oyuna müdahale etmiyordu yıllarca biz venüs savunduk hadiye karşı şimdi aynı şeyi burda yaşıyoruz ?

Emek veren değil parası olan oynasın diyor açık açık yani kardeş.

En Yukarı Git
02 Oca 2017 10:54
Clay Burton
Usta

Clay Burton
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Troojen yazmış:
ilayda yazmış:
1.1.2017 15:04:49 [Artifact] Loki De'Kejon -> ArcaneShield
Luck: 1185, DFPts: 72417, Gerçekleşen İhtimal: 0,086%, Serial: 0x40135D9D

1.1.2017 21:39:10 [Artifact] Loki De'Kejon -> HelmOfInsight
Luck: 1185, DFPts: 100269, Gerçekleşen İhtimal: 100,000%, Serial: 0x40057BFD

6 Saat içinde 3 seviye 2 arti düşürüyor. Şimdi seviye 7 olan bu arkadaş 270 tl bir daha token aldığı zaman Nobi Arcane Helm Hunter bunlardan birini düşürcek hani sponsor oyuna müdahale etmiyordu yıllarca biz venüs savunduk hadiye karşı şimdi aynı şeyi burda yaşıyoruz ?

Emek veren değil parası olan oynasın diyor açık açık yani kardeş.

sistem leşşş...venus un player lara karşı tutumu daha da leşşşşş...

En Yukarı Git
02 Oca 2017 10:56

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5 ... 8, 9, 10, Sonraki
4. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 98 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız