7oRn4Do
Yasaklı
Teşekkür: 1
Uyarı: 3
Durumu: Çevrimdışı
Konu: Yanıt: DF Puanının Sponsorda Satılmasına Karşıyım
Harper EviL yazmış:
Artısı eksisi fazla düşünülmemiş bir olay. Artık geri de alınamayacak bir olay zaten. Hale ki Venüs hayatta hata yaptığını kabül etmez ama oldu olacak [sponsor a yazalım totem 10000, jackal 9000, arcane 5000, helm 3000... maksat server kazansın. Çok mu abartı olur acaba ? o zaman basalım 3000 tokeni kumar oynayalım 1 tanesi düşsün. Bence aynı şey. E kurallara da aykırı değilmiş.
Ya sen adamın HAM MADDESİSİN..
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Harper EviL
Harper EviL
Oyuncu
Teşekkür: 14
Neina Knightley yazmış:
Artık bunun ceremesini de biz çekeriz 3 ay helm nobi arcane düşmez..
Ayni şekilde 1 hafta önce düşen 5 props warrior takısından sonra olduğu gibi, musluklar kısılıyor hemen. Anlaşalım çıkan itemi saklayalım artık, foruma koymayalım Venüs farketmesin :) Ciddiyim saklayın :) Şimdi Venüs %60-100 le katılır konuşmaya ama Giant yada Evil den, Paragondan 1 haftadır kurabiye ve para çekiyorum sadece. Şans...
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Neina Knightley
dalaksiz
Efsane
Teşekkür: 75
Uyarı: 1
Konu: Yanıt: 270 TL ARTİ ALABİLİYORUZ
Venus yazmış:
Henüz Totem, Jackal, Hat Of olmadığına göre, endişeleriniz yersizdir.
Ne zaman olacak?
Bunlar açıldığında da para ile df puanı alabilecek miyiz?
mars
Yasaklı
Uyarı: 3
bence abartıyorsunuz arkadaşlar sponsorda olan herşeyi oyun içinde elde etmekte mümkün. 500lük deedleri topla sende bas..... adam yıllardır uoyu ayakta tutuyor tek başına bence helali hoş olsun. ben henüz alamadım sponsor param yok. bizimkiler gelince bol bol alacağız. şuan için adam hunter düşürmüş falan beni ilgilendirmiyor.
tayfun41542
Oyuncu
Harper EviL yazmış:
Neina Knightley yazmış:
Artık bunun ceremesini de biz çekeriz 3 ay helm nobi arcane düşmez..
Ayni şekilde 1 hafta önce düşen 5 props warrior takısından sonra olduğu gibi, musluklar kısılıyor hemen. Anlaşalım çıkan itemi saklayalım artık, foruma koymayalım Venüs farketmesin :) Ciddiyim saklayın :) Şimdi Venüs %60-100 le katılır konuşmaya ama Giant yada Evil den, Paragondan 1 haftadır kurabiye ve para çekiyorum sadece. Şans...
madalya sistemi varken daha çok kasa çıkıyordu .
ihtimal daha yüksekti bir yerden kısmış bir yerden açmış . arkadaş ben 5 . sevyeye geldikten sonra ne anlamı kaldı ki . sistemi kapatmanın en azından kasa hayali kuruyodum belki dread satarak geçimimi saglıyorum ben nerden biliyosunuz .
saçma sapan işler
botcu kasıyorum mutlusunuzdur sanırım .
madem iş bodcuda barbed kit 50 k olunca aglayana soverim haberiniz olsun .
HepsiBurada
Efsane
Teşekkür: 23
Arcane tarafimca takasla alinmistir. Bunuda belirtim.
pablo
Sponsor
Konu: s.a
komisyonlu artifact düşürülür al ver ekonomiye can ver
Aegnor Tinivuel
Sponsor
Teşekkür: 3
Konu: Yanıt: s.a
pablo yazmış:
komisyonlu artifact düşürülür al ver ekonomiye can ver
destekliyorum seni kardeşim ben :))) seviyesi olan adam candır :)
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): pablo
leganes
Usta
Teşekkür: 8
Uyarı: 2
Adam bu artileri düşürebilmek için belli bir miktar df kasması gerekiyor( o miktarda baya fazla 7. seviye madalyası olması için) Bunu göz ardı ediyorsunuz bence. Direk tokenle arti almaya eşdeğer değil, sonuçta orta da verilmiş bir emek var.
efsane58
Oyuncu
Konu: Yanıt: 270 TL ARTİ ALABİLİYORUZ
Venus yazmış:
Biz özellikle bir eşyayı sponsora eklemedik, o kişi belli bir emek ürünü olarak onu elde ediyor. Zaten listesinden değeri düşük artifactlerin silinmesi için;
- 1080 luck
- 7. seviye artifact toplayıcı (Bunun için en az 500 Demon Knight ve oda yaratıkları kesmeli)
gibi özellikleri olmalı.
Üstelik tüm bunlar yolunda gitse de, düşüreceği artifactı kendisi seçmiyor. Sistem rastgele belirliyor. Armor of Fortune da olabilirdi.
Şu mesajımda belirttim;
http://forum.worldofuo.com/viewtopic.php?p=265038#265038 Bu puanları oyun içinde de elde edebiliyorsunuz. Görev ödülü olan var, etkinlik ödülü olan var. Yakında daha fazlasını da elde edebileceksiniz.
Henüz Totem, Jackal, Hat Of olmadığına göre, endişeleriniz yersizdir.
Burada kural dışı bir durum yoktur.
ben katılmıyorum arkadaşlara df puanı her daim satın alınsın kardeşim ben 8 saat calışan biriyim akşam gelıp oturup df kasamıyorum ben 8 saat iş yerınde verdıgım emegımı getırıp sunucuya para olarak verıyorum , sızde oturup pc basında kasarak 2 tarafında emegı var knight online oynuyan adamlar vardır ıcımızde ordada bu tur sıstemler var bence bu acılan topıc kıskanclık başka bir acıklaması olamaz.İnsanlar ıstıyor ki venus cebınden para versın bızde bedava oynuyalım varmı boyle bır dunya kardeşim ? Babanız bıle 1gun2gun3gun para verır 4gun oglum gıt calıs der venus para göz dıyorsunuz hadı ıcınde aynısını dedınız pekı ya sız ? serverda ıtem satıyorsunuz hatta herkes satıyor adam goz yumuyor sız nekadar ıllegalsınız ? sacma sapan topıcler acıyorsunuz serverı kendı ıstedıgınız sekılde yonlendırmek ıstıyorsunuz bence cok sacma ... Venus bey puan sıstemı başında vardı kımse karşı cıkmıyordu sımdı nıye karsı cıkıyorlar ? Bende kaldırılmasına karşıyım ... İllaki sponsor sıstemı ıle serverın gıderlerı karşılancak lutfen bıraz daha olgunca dusunelım
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|