DF Puanının Sponsorda Satılmasına Karşıyım Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 8, 9, 10 |
Yazar
Ultimada eskiden acemi ocağını tartışırdık,
100 tane tai bodcusu ile log out olup 2 saatde bod alırdık bodcu sistemini tartıştık.
vs vs herkesin bildiği bi sürü seyi tartışırdık şimdi server para ile item satıyor.
Nice serverlar ownerları itemleri para ile sattı diye terk edenler bu legal olunca ses çıkartmıyor çıkartsada az bi tiz veriyor. Demekki Major satmak legal olsaymıs hiç bi server kapanmıcakmıs ultimada.
'' Paran varsa gel kardeşim majorlerini ayarlayalım Paran yoksa s... git 5 ay df kas ornament harrower falan sahibi ol.Şanslıysan belki Armor Of Fortune düşürebilirsin.''
Peşin VEREN veresiye VEREN diye bi resim vardı herkes bilir.Brit köprünün Gz tarafına o tabloyu koyun.
Arkadaslarıma Ultimayı anlatırken ''kanka grafik kötü eyv ama oynanabiliriği çok fazla tamamen yetenek ve emek oyunu'' seklinde anlatırdı demi herkes.
Değiştirin abi Yeteneksiz ve emeksiz insanların parası ile kendini bi bok sanacağı online tabanlı ea yapımı bi oyun diyin.
Forumlarda ilerde yine görürüz babasını kredi kartını çalanları.
Kendimide taktir ettim hakaret ve küfür etmeden yazdım bu yazıyı ama emin olun yazarken kimlere ne biçim ve nasıl giydirdim bilin istedim. İyi Oyunlar PARDON İYİ ALIŞVERİŞLER
100 tane tai bodcusu ile log out olup 2 saatde bod alırdık bodcu sistemini tartıştık.
vs vs herkesin bildiği bi sürü seyi tartışırdık şimdi server para ile item satıyor.
Nice serverlar ownerları itemleri para ile sattı diye terk edenler bu legal olunca ses çıkartmıyor çıkartsada az bi tiz veriyor. Demekki Major satmak legal olsaymıs hiç bi server kapanmıcakmıs ultimada.
'' Paran varsa gel kardeşim majorlerini ayarlayalım Paran yoksa s... git 5 ay df kas ornament harrower falan sahibi ol.Şanslıysan belki Armor Of Fortune düşürebilirsin.''
Peşin VEREN veresiye VEREN diye bi resim vardı herkes bilir.Brit köprünün Gz tarafına o tabloyu koyun.
Arkadaslarıma Ultimayı anlatırken ''kanka grafik kötü eyv ama oynanabiliriği çok fazla tamamen yetenek ve emek oyunu'' seklinde anlatırdı demi herkes.
Değiştirin abi Yeteneksiz ve emeksiz insanların parası ile kendini bi bok sanacağı online tabanlı ea yapımı bi oyun diyin.
Forumlarda ilerde yine görürüz babasını kredi kartını çalanları.
Kendimide taktir ettim hakaret ve küfür etmeden yazdım bu yazıyı ama emin olun yazarken kimlere ne biçim ve nasıl giydirdim bilin istedim. İyi Oyunlar PARDON İYİ ALIŞVERİŞLER
Bu mesaja teşekkür edenler (3 kişi): williamsburg, Trianon Remmirath, dalaksiz
Iki tane rakip dusunun birisi piyasaya yeni girecek digeri ise piyasada devam ediyor. Piyasaya girmek isteyen kisi yada firma kendini tanitabilmek ve diger firmayi bitirmek icin cok cesitli yollari var. Mesela piyasada mali alanlara para vermek, mesela piyadaki urunlerin fiyatlarini itibarsizlastirmak. Simdi ne demek istiyorsun haci diyecekler bende diyorum ki bu puanlar her zaman acikti niye simdi oldu bu is? Burada 3 verip orada 5 almayi mi garanti etti birileri?
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): plustre, Olof
10. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 98 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |