DF Puanının Sponsorda Satılmasına Karşıyım Sayfaya git: 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, Sonraki |
Yazar
1.1.2017 15:04:49 [Artifact] Loki De'Kejon -> ArcaneShield
Luck: 1185, DFPts: 72417, Gerçekleşen İhtimal: 0,086%, Serial: 0x40135D9D
1.1.2017 21:39:10 [Artifact] Loki De'Kejon -> HelmOfInsight
Luck: 1185, DFPts: 100269, Gerçekleşen İhtimal: 100,000%, Serial: 0x40057BFD
6 Saat içinde 3 seviye 2 arti düşürüyor. Şimdi seviye 7 olan bu arkadaş 270 tl bir daha token aldığı zaman Nobi Arcane Helm Hunter bunlardan birini düşürcek hani sponsor oyuna müdahale etmiyordu yıllarca biz venüs savunduk hadiye karşı şimdi aynı şeyi burda yaşıyoruz ?
Luck: 1185, DFPts: 72417, Gerçekleşen İhtimal: 0,086%, Serial: 0x40135D9D
1.1.2017 21:39:10 [Artifact] Loki De'Kejon -> HelmOfInsight
Luck: 1185, DFPts: 100269, Gerçekleşen İhtimal: 100,000%, Serial: 0x40057BFD
6 Saat içinde 3 seviye 2 arti düşürüyor. Şimdi seviye 7 olan bu arkadaş 270 tl bir daha token aldığı zaman Nobi Arcane Helm Hunter bunlardan birini düşürcek hani sponsor oyuna müdahale etmiyordu yıllarca biz venüs savunduk hadiye karşı şimdi aynı şeyi burda yaşıyoruz ?
Bu mesaja teşekkür edenler (5 kişi): dalaksiz, EkremAbi, Harper EviL, HepsiBurada, Anubis
Gercekten okurken saskınlıkla okudum venus gıbı bır ınsan nasıl böle bısı yapar anlamıs dılım para goz dıl dedık oyun ıcın yapıor dedık fakat venuste daha fazla kazana bılmek ıcın hadının bıle yapmadıgı sıstemı getırerek kendını cok kotu bı sekılde lanse etmıstır benım gozumde :(
kardeş benim anladığım ise şu; oyuna hiç bi katkısı olmayan reelciler para kazanırken sorun yokta, owner token satıncamı sorun oluyor ?
Eğer birisi bu oyundan para kazanacaksa o kişi zaten server sahibi olmadı, beleşe oyun oynuyoruz aylarca millet emek veriyor kimİnin parası kimİnin duası demişler, bence Venüsün para kazanması kadar doğal birşey yok.
Eğer birisi bu oyundan para kazanacaksa o kişi zaten server sahibi olmadı, beleşe oyun oynuyoruz aylarca millet emek veriyor kimİnin parası kimİnin duası demişler, bence Venüsün para kazanması kadar doğal birşey yok.
Artifact düşürdükten sonra görevler sıfırlandığı için 10.000 puanı görevlerden elde edebiliyorsunuz. Yani 2700 tokene üst seviye bir artifact elde etmek mümkün. İlerde Totem ve Jackall açıldığı zaman ne olacak onu merak ediyorum. Anladığım kadarıyla artık el altından reel satış yapmak yerine, sunucudan artifact temin edeceğiz.
Biz özellikle bir eşyayı sponsora eklemedik, o kişi belli bir emek ürünü olarak onu elde ediyor. Zaten listesinden değeri düşük artifactlerin silinmesi için;
- 1080 luck
- 7. seviye artifact toplayıcı (Bunun için en az 500 Demon Knight ve oda yaratıkları kesmeli)
gibi özellikleri olmalı.
Üstelik tüm bunlar yolunda gitse de, düşüreceği artifactı kendisi seçmiyor. Sistem rastgele belirliyor. Armor of Fortune da olabilirdi.
Şu mesajımda belirttim; http://forum.worldofuo.com/viewtopic.php?p=265038#265038 Bu puanları oyun içinde de elde edebiliyorsunuz. Görev ödülü olan var, etkinlik ödülü olan var. Yakında daha fazlasını da elde edebileceksiniz.
Henüz Totem, Jackal, Hat Of olmadığına göre, endişeleriniz yersizdir.
Burada kural dışı bir durum yoktur.
- 1080 luck
- 7. seviye artifact toplayıcı (Bunun için en az 500 Demon Knight ve oda yaratıkları kesmeli)
gibi özellikleri olmalı.
Üstelik tüm bunlar yolunda gitse de, düşüreceği artifactı kendisi seçmiyor. Sistem rastgele belirliyor. Armor of Fortune da olabilirdi.
Şu mesajımda belirttim; http://forum.worldofuo.com/viewtopic.php?p=265038#265038 Bu puanları oyun içinde de elde edebiliyorsunuz. Görev ödülü olan var, etkinlik ödülü olan var. Yakında daha fazlasını da elde edebileceksiniz.
Henüz Totem, Jackal, Hat Of olmadığına göre, endişeleriniz yersizdir.
Burada kural dışı bir durum yoktur.
1. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 98 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |