Kumarhane- Sorunu Sayfaya git: 1, 2, 3 ... 5, 6, 7, Sonraki |
|
Yazar
Arkadaşlar hepinizinde farkettiği gibi serverda champlar hariç bir genel durgunluk var !
Serverdaki kumarhane tam bir meyhane havasında nerde sızmış nerde baygın var toplanıyor [Bende dahil]
Kimseyi eleştirmek değil maksatım, servera canlılık gelsin istiyorum sonuçta her gece 2-3 champ kasılıyor action oluyor... Ama şehirlerde insan görmek mümkün değil...
Halâ yeni gelen arkadaşlar var, fakat herkes ya champ alanında yada kumarhanede AFK oldugundan kimse etrafındakilere bakmıyor !
Ya üstünde hooded olacak ya kafasında totem olacak, anca o zaman birileri kanka diye yaklaşacak :(
Ben daha bu gece servera yeni başlamış 3 kişi gördüm biri tame diğeri peace kasıyordu...
Brite te Lunada yine hareket eden iki beetle görmek ve bir iki hırsızın reskil yediğini görmek için !!!!
EN ÖNEMLİSİ BEN SERVERA CANLILIK GELMESİ VE Bİ NEBZE OLSUN HAREKETLİLİK OLMASI AÇISINDAN KUMARHANENİN TAŞINMASINI TALEP EDİYORUM
Serverdaki kumarhane tam bir meyhane havasında nerde sızmış nerde baygın var toplanıyor [Bende dahil]
Kimseyi eleştirmek değil maksatım, servera canlılık gelsin istiyorum sonuçta her gece 2-3 champ kasılıyor action oluyor... Ama şehirlerde insan görmek mümkün değil...
Halâ yeni gelen arkadaşlar var, fakat herkes ya champ alanında yada kumarhanede AFK oldugundan kimse etrafındakilere bakmıyor !
Ya üstünde hooded olacak ya kafasında totem olacak, anca o zaman birileri kanka diye yaklaşacak :(
Ben daha bu gece servera yeni başlamış 3 kişi gördüm biri tame diğeri peace kasıyordu...
Brite te Lunada yine hareket eden iki beetle görmek ve bir iki hırsızın reskil yediğini görmek için !!!!
EN ÖNEMLİSİ BEN SERVERA CANLILIK GELMESİ VE Bİ NEBZE OLSUN HAREKETLİLİK OLMASI AÇISINDAN KUMARHANENİN TAŞINMASINI TALEP EDİYORUM

Dogru diyorsun ama en azından ticaret için felluca olur
ps gibi insure basılmayan itemler için malasta takılır millet en azından şehirde bir canlılık olur haksızmıyım arkadaşlar..
Bir kaç kişiyle görüştüm ve onlarda bu durumdan rahatsız olduklarını söyledir bende dile getireyim dedim.. Her türlü görüş ve fikirlere açıgız
YETERKİ YETKİLİLER BİZİ DİKKATE ALSIN
ps gibi insure basılmayan itemler için malasta takılır millet en azından şehirde bir canlılık olur haksızmıyım arkadaşlar..
Bir kaç kişiyle görüştüm ve onlarda bu durumdan rahatsız olduklarını söyledir bende dile getireyim dedim.. Her türlü görüş ve fikirlere açıgız
YETERKİ YETKİLİLER BİZİ DİKKATE ALSIN

Ryu yazmış:
Arkadaşım ben aynı fikirde değilim. Çünkü serverda kumarhanedeki kişiler hep aynı adamlar ve hep afk
ama Biri bir kişiyi aradıgında en azından brite bakabilir.
Hatta POKER masasına Oturan Mortal olur masada iken kimse dalamaz oyun oynarken
Mortal olmasınada gerek yok bazı şehirlerde makroda dahi olsa birilerini görmek serverı daha canlı gösterir, en azından kumarhanedeki gibi, 20 kişi var ama server donmuş gibi konuşmadan dakikalarca hareketsiz beklemez insanlar

NickBulPageAt yazmış:
Bu söylediklerini kendin mantıklı buldun mu arkadaşım? Bence çok mantıksız ben öleceğim zaman birden masaya oturur mortal olur sonra gider bi çay koyar gelirim :) Kumarhane sorun değil ki gider evimde bekletirim ne gerek var bankada vay atak verdiler tüh ölürken masaya oturdu falan hiç gerek yok BENCE. Hep karamsar anket koymuşsun hiç böyle kalsın butonu yok kendine müslümansın allah kabul etsin.

Senin gibi .ok bilmişlerin olacagını biliyorum cevabın hazır, yeterki yetkililer birşey söylesin.
Kendime müslümanım ha :) kimin daha iyi müslüman oldugunu Allah bilir, bu durumdan zerre kadar bir fayda sağladıgımıda nerden çıkarttın ! Bu düşünceye sebeb olan nedir fungan ?
NOT: Çok bilmişler zeki oldugunu kanıtlamak için anti-tez peşinde koşacaklarına;
canı tam dolu olmayan ve ataklı olan- kimselerin masaya oturamayacagını düşünmeleri gerekirdi.
Senin gibi zeki oldugunu düşünenlerin yazacagı herşeye bir cevabım var lakin, yetkililerin cevabına göre GEREKİRSE gerekli açıklamayı yaparım.
Kendime müslümanım ha :) kimin daha iyi müslüman oldugunu Allah bilir, bu durumdan zerre kadar bir fayda sağladıgımıda nerden çıkarttın ! Bu düşünceye sebeb olan nedir fungan ?
NOT: Çok bilmişler zeki oldugunu kanıtlamak için anti-tez peşinde koşacaklarına;
canı tam dolu olmayan ve ataklı olan- kimselerin masaya oturamayacagını düşünmeleri gerekirdi.
Senin gibi zeki oldugunu düşünenlerin yazacagı herşeye bir cevabım var lakin, yetkililerin cevabına göre GEREKİRSE gerekli açıklamayı yaparım.

1. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 64 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |