Serverın gidişatı
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3

Ultima Online Forum -> Konu Dışı

Yazar
World of UO

Teşekkür: 625

Durumu: Çevrimdışı

Venus
World of UO
Serverın gidişatı Konu: Yanıt: Serverın gidişatı
Alıntıyla Cevap Gönder
Oyuncuları sen apaçisin, sen kalitesizsin diye ayırmak çok yanlış bir şey. Sonuçta hepsi emek veriyor, Türkçeyi güzel konuşmayabilir ya da makrosuz oynayamayabilir de. Saygı duymamız lazım.

Bu sunucu giderek SE ve üst sürümler ile yoluna devam edecektir. Yani yeni güncellemeler bu yönde olacaktır. PvP içinse fazla bir çabamız olmayacak. Çünkü kabul edelim pvp için 2015 Ultimasında bilgisayar oynar siz hava atarsınız. Kural budur.

Bazı arkadaşlar "Makro açılıyor" demiş. Bunu inkar etmiyoruz. Bir şekilde illa ki açabilen vardır. Ancak log sistemi bize bunları veriyor. O kişi bir şekilde yakalanıp hesapları banlanıyor. En son bu tarz bir oyuncunun 2 gün önce 10 üzeri hesabını banladım. Sayımız az da olsa prensiplerimizden vazgeçmedik.

Makronun serbest, skill alımının %100 (ve GGS olmadan) bir sunucu açılmadan World of UO 100+ göremez. Dolayısıyla şu anda burada oynayan her oyuncunun var olan durumu kabullenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bazı arkadaşlarımız birilerine sataşalım demiş. Hiçbir zaman kavgadan prim yapamazsınız. Sadece düşman kazanırsınız. Haftanın dört gününü okulda geçiren biriyim, geriye kalan üç günde de sunucu için bir şeyler yaparım. Açıkçası oyuncu sayısını önemsemem. Ancak önemseyen arkadaşları da anlıyorum. Sonuçta emek veriyorsunuz ve karşılık görmek istiyorsunuz. Bunun için ilerleyen zamanlarda farklı şeyler düşünürüz. Fakat bir süre daha böyle devam edeceğiz.

Sonraki sunucu gidişatı başlığında görüşmek üzere ;)

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
30 Eyl 2015 15:44
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): Sosaria, torpilli

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 21 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız