Takılma (donma) sorunu hk. (Çözülmedi) Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Durduk yere ansızın, nasıl izah edebilir, anlatabilir veya yazabilirim bilemedim!!!
Recall olduğunuz yere giderken, ani bir şey ekranınıza çıktığında veya böyle durduk yere işte. Ekranınızın donduğu (sesli oynayanlar için) sürekli aynı sesi verdiği bir an (3-5sn donma) yaşadınız mı? Video yakalarsam ekleyeceğim o anı!
Bu sorunu yaşayan olup da çözüme kavuşturanınız var mı?
Ben ekran kartı sürücümden (driver) şüpheleniyorum ancak kararsız kaldım!!!
(Sony Vaio SVE1713x1EB, AMD Radeon HD 7500M/7600M Series, Windows 10, Oyun harici hard diskte kurulu bir ihtimal bundan da olabilir mi diye şüphelenmedim değil...)

Recall olduğunuz yere giderken, ani bir şey ekranınıza çıktığında veya böyle durduk yere işte. Ekranınızın donduğu (sesli oynayanlar için) sürekli aynı sesi verdiği bir an (3-5sn donma) yaşadınız mı? Video yakalarsam ekleyeceğim o anı!
Bu sorunu yaşayan olup da çözüme kavuşturanınız var mı?
Ben ekran kartı sürücümden (driver) şüpheleniyorum ancak kararsız kaldım!!!
(Sony Vaio SVE1713x1EB, AMD Radeon HD 7500M/7600M Series, Windows 10, Oyun harici hard diskte kurulu bir ihtimal bundan da olabilir mi diye şüphelenmedim değil...)

Hangi client kurulu sende bilmiyorum ama sitede linki bulunan clientta sorun var aynı sorunu bende yaşıyordum. Oyunu uninstall edip önce mondains legacy sonra üzerine sitedeki clientı yükledim canavar gibi çalışmaya başladı. diğer bilgisayarlarımada aynı şekilde baştan kurdum hiç birisi donmuyor artık

http://www.worldofuo.com/ultima-online-download.html burada bulunan setup ı indirip kurmuştum. Dediğini bir yapayım. Client i nereden buldun peki?
6.0.1.10 (patch 72) bu arada client olması gereken yani...
6.0.1.10 (patch 72) bu arada client olması gereken yani...

Ml yi google dan bulup indirin. Bulunabilir linklerde 4.0.1 gibi bir versiyon cikiyor. Oyuna bununla girebilirsiniz 15 dk da bir hata verir ama performans farkini hemen hissedeceksiniz. Update edilemediginden uzerine burdaki 1.4.6 yi kurunca performans aynen kaliyor bir cok yavaslama sorunundan kurtuluyorsunuz

Merhaba arkadaşlar warrior karkterimi mageye çevirme kararı aldım.Skillerimi kastım ama robe görevini yapmam gerekiyordu.5 Killim oldugu için 2 günden beri bilgisayarım açık ancak ne olduğunu anlamadığım bir şekilde karakterim oyundan düşüyor.Ekranda hiçbir şey oynamıyor,ben de hareket edemiyorum ama ne internet gitmiş ne server gitmiş.Connetorun açığı olarak tabir ettiğim şey inaktif oyuncuları direk atan ve bilerek yapılmış bir şey de olabilir.Kill düşümüne 38 saat kaldı diyordu 2 gün sonunda 22ye indi ve ben mağdurum.Yetkili Mercilere duyrulur.

1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 23 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |