Tüm server a bir uyarı. Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
Aranızda nasıl adamlar beslediğini görün.
Ey Server halkı kimseye güvenmeyin sakın.
Ey Değerli Venus? Bu adam neden bahsediyor?
Ayrıca annesini de çok seviyor. O kadın seni emdirdi büyüttü. Demekki annen bunu hakediyormuş. Şu ana kadar sakinliğimi korudum. Israrla paylaşmadım. Ama artık yeter.
Ne item ne de bu oyun umrumda değil.
Delikanlılık verilen sözü canı pahasına tutmaktır benim için. OYUNDA BİLE!
Senin annen öldüğünde umarım vicdanınla baş başa kalırsın.Mezarın başında ana ben sana orospu dedim kendi ağzımla hemde diye.
Hiç bir şey umrumda değil. O itemleri tanımadığım görmediğim anana saygımdan sana verdim. Nereden bilebilirdim annenden bu kadar nefret ettiğini?
Aranızda nasıl adamlar beslediğini görün.
Ey Server halkı kimseye güvenmeyin sakın.
Ey Değerli Venus? Bu adam neden bahsediyor?
Ayrıca annesini de çok seviyor. O kadın seni emdirdi büyüttü. Demekki annen bunu hakediyormuş. Şu ana kadar sakinliğimi korudum. Israrla paylaşmadım. Ama artık yeter.
Ne item ne de bu oyun umrumda değil.
Delikanlılık verilen sözü canı pahasına tutmaktır benim için. OYUNDA BİLE!
Senin annen öldüğünde umarım vicdanınla baş başa kalırsın.Mezarın başında ana ben sana orospu dedim kendi ağzımla hemde diye.
Hiç bir şey umrumda değil. O itemleri tanımadığım görmediğim anana saygımdan sana verdim. Nereden bilebilirdim annenden bu kadar nefret ettiğini?
Bir item Bir oyun için sizi 9 ay karnında taşıyan annelerimize küfür etmek cok saygısızca ki cennet annelerimizin ayakları altındadır okadar yüce varlıklara neden bu zulm?
yanlış hatırlamıyorsam gecen seferde det lerden birisi bircok kişinin canını yakdı jetmaresine unisine itemlerini heclemişdi?yani körle yatan sasımı kalkıyor yoksa guildce toplandınızmı britanyadaki hırsız guildine üyemisiniz?
Sn venus bu sizce dogrumu bazıları calışıyor didiniyor dunki ve yardakcıları miletten item çalıyor neden böylebirşeye sözkonusu oluyor?yoksa World Of Uo nun nesi var bu sv yılardır süre gelen uo nun fenomeni haline gelmiş bir server ...
yanlış hatırlamıyorsam gecen seferde det lerden birisi bircok kişinin canını yakdı jetmaresine unisine itemlerini heclemişdi?yani körle yatan sasımı kalkıyor yoksa guildce toplandınızmı britanyadaki hırsız guildine üyemisiniz?
Sn venus bu sizce dogrumu bazıları calışıyor didiniyor dunki ve yardakcıları miletten item çalıyor neden böylebirşeye sözkonusu oluyor?yoksa World Of Uo nun nesi var bu sv yılardır süre gelen uo nun fenomeni haline gelmiş bir server ...
Kemal198806 yazmış:
ELinle Verdiğin Arabanın anahtarını çalındığı zaman kasko sorumlu olmuyor burda kimsenin sucu yok burda tek suc veren kişidedir tanımadığın kişiye neden itemini şifreni veriyorsun ayrıca dunkiye laf demeye hakkın yoktur bunu özel msj olarak kendisine bildirirsen gereğini yapacaktır bundan emin ol kimse dunkinin babasının oğlu değildir guilde alır gider hırsızlık yapar burda guildi de suclamak çok aptalca bir düşünce lütfen dunki ile irtibata geçiniz bende elimden geleni yapacağım saygılar.
Tofitanın bahsettiği bütün şifreler elimde olayını venüse bağlamana şaşırdım. Baran benim samimi arkadaşımdır ve charlarımın şifresi vardır ve bir çok kişinin şifreside olduğuna eminim.
Defalarca söylenmesine rağmen hala bir konuda ısrarlısın BİR KİŞİNİN YAPTI?I OLAYI GUİLDDE BULUNAN Dİ?ER MEMBERLERE SIÇRATMAN SAÇMA... He şöyle olur master alır ki (Eren asla böyle bir şey yapmaz ve izin vermez) o zaman haklı olabilirsin.
Annesini ortaya katmış vs olayına gelincede herkes için aynı şekilde değerli olmayabilir.
Giden itemlere üzüldüm Sefada arkadaşımdır. Ama VERMESEYDİ... Başka bir açıklama söylenecek söz yok VERMESEYDİ...
Defalarca söylenmesine rağmen hala bir konuda ısrarlısın BİR KİŞİNİN YAPTI?I OLAYI GUİLDDE BULUNAN Dİ?ER MEMBERLERE SIÇRATMAN SAÇMA... He şöyle olur master alır ki (Eren asla böyle bir şey yapmaz ve izin vermez) o zaman haklı olabilirsin.
Annesini ortaya katmış vs olayına gelincede herkes için aynı şekilde değerli olmayabilir.
Giden itemlere üzüldüm Sefada arkadaşımdır. Ama VERMESEYDİ... Başka bir açıklama söylenecek söz yok VERMESEYDİ...
1. Guilde laf attığım yok. Olayı çarpıtmayın.
2. Sokayım itemine. İtemle derdim yok.
3. Benim tek derdim ettiği küfürle.
4. Bu şifre olayını Venuse bağladığım falan yok. Geçenlerde Era Hacklendi. Kimseyi suçlamıyorum o yaptı bu yaptı diye. Sadece malumat veriyorum.
2. Sokayım itemine. İtemle derdim yok.
3. Benim tek derdim ettiği küfürle.
4. Bu şifre olayını Venuse bağladığım falan yok. Geçenlerde Era Hacklendi. Kimseyi suçlamıyorum o yaptı bu yaptı diye. Sadece malumat veriyorum.
Seramana yazmış:
Tofitaya engin değil barandan başkası kralı giremez fake char açmış aynı tofita gibi banda aynısını yapmaya kaktılar ben baran hesabı ver setleri tamir edeyim bi baktım tofita bide nokta koymuş bilgin olsun barandan baskasıda girmez o charı benim mahallemde oturuyor bana bile vermiyor şifreyi:)
1. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 51 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |