NM Çıktığı Sırada Forumun Kapalı Olması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
arkdaşım sen anlamamakmı istemyorsun anlmıyorum ben türkcemi konuşuyorum ingilizcemi sacma sapan konuşma ben diyorum nm cıkmadan forum kapalı diyorum türkcen kıtmı senin ve nm polar alınınca forum acıldı diyorum anlıyormusun şimdi iyice tek tek oku öle yaz
Bugün akşam yemeğini dışarıda yedim, saat 21.40 da geldim ve geldiğimde forum yoktu. Ancak forumdaki bilgiler olmasa da bir bineğin ne zaman çıkacağını hesap etmek mümkün:
Şu anda Unicorn'a 2 gün 10 dakika diyor, Bugün 17.08.2011 23:28, demek ki 19.08.2011 23.38 de çıkacak. O sırada forum kapalı da olsa bu saatte çıkacağını önceden kestirebilirsiniz.
Ayrıca sistem otomatik verileri işler, veriler dakikada güncellenir. Sunucu saati hataları var mı diye [durumum yazarak kontrol edebilirsiniz. Bunu test etmek isterseniz çıkmak üzere olan bir Beetle'ı deneyin. -/+1 dk fark edebilir kısaca.
Binek zamanında çıkmış ve kurallara uygun eğitilmiştir.
Şu anda Unicorn'a 2 gün 10 dakika diyor, Bugün 17.08.2011 23:28, demek ki 19.08.2011 23.38 de çıkacak. O sırada forum kapalı da olsa bu saatte çıkacağını önceden kestirebilirsiniz.
Ayrıca sistem otomatik verileri işler, veriler dakikada güncellenir. Sunucu saati hataları var mı diye [durumum yazarak kontrol edebilirsiniz. Bunu test etmek isterseniz çıkmak üzere olan bir Beetle'ı deneyin. -/+1 dk fark edebilir kısaca.
Binek zamanında çıkmış ve kurallara uygun eğitilmiştir.
forum kapalı olması onemli degil ama ya servarın kapalı olması real saate goremi konuluyor binekler bugun 1 4 arası servar kapalıydı ve acıldıktan sonrada surekli dondu o sıralarda hiç zman mı atmaz bizde 3.5 gibi baktıgımda 6.20 dakika diyordu mare için ama daha erken cıktı bir anlam veremiyorum buna
2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 24 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |