Türk Zekası:))
Sayfaya git: Önceki, 1, 2

Ultima Online Forum -> İstek ve Şikayet Arşivi

Yazar
Oyuncu

Durumu: Çevrimdışı

Complex
Oyuncu
Türk Zekası:)) Konu: Yanıt: Türk Zekası:))
Alıntıyla Cevap Gönder
suan df de bile değilim ama eva ve necro warrior dfsine sokulmamalı bence

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
02 Nis 2011 9:33
izzy
Bilge

izzy
Bilge
Alıntıyla Cevap Gönder
Df'de herşey kalkıp "orjinal" haline dönene kadar bu böyle gider. Olması gereken orjinal halidir bence, adamlar bu oyunu yaparken düşünmüşlerdir sonuçta en dengeli sistemi :)

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
02 Nis 2011 11:47
JackaL
Usta

JackaL
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Bence teim skilleri kalksın pk variorlarda dahil olmak uzere herkes df kasabilsin :))

En Yukarı Git
03 Nis 2011 1:38
Abdurrezzzak
Deneyimli Oyuncu

Teşekkür: 4

Abdurrezzzak
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Ben çok ekstra bir şey farkettiğini düşünmüyorum. Şu an yanımda arkadaşın biri necro-mage-tame ile dalıyor ama ortalama aynı DF puanını alıyoruz.

En Yukarı Git
03 Nis 2011 4:07
Alavgan
Deneyimli Oyuncu

Alavgan
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Aslında bunun böyle olacağını herkes tahmin ediyordu ve biliyordu. Bu başlık açılmadan bir saat önce Venus'e konu hakkında bir mesaj atmıştım.

Alıntı:
2- Warrior-Tamer var. Yakında hakkında başlıklar açılabilecek Mage-Tamerlar da çıkacak (lrc luck set, eva ve meditation'ı olanlar çata pata büyüleri atmaya başlayınca bard-tamerlar yine tepki verecektir), o konu hakkında da şimdiden sizi uyararak bilgilendirmiş olayım :) Bard-Tamer'lar için de bir kolaylık beklemiyorum ama en azından normalde olan haklarının verilmesi gerekirdi. Dediğiniz gibi o konuda bir karışıklık söz konusu olabilirse de başka bir açıdan avantaj vermek yerinde olur. Çünkü şu an herkesin ağlıyor dediği bard-tamerların zaten normalde olan hakları elinden alınmış durumda olduğu için bu durum geçerli.

Bard'lara oradaki hayvanlara peace, disco atmak gibi hakları verilmeyecekse(bu durumda kim önce disco atmış, nasıl puan hesaplanacak gibi bir karışıklık çıkacak bunun farkındayım ama buna niyetlenilirse çözüm üretmek kolay) ya da özel bir avantaj getirilmeyecekse eğer, bir değişikliğe gerek yok. Warrior yetenekleri yanında Eva, Spirit Speak, Necro, Medi ve Focus yetenekleri olanlar da Warrior'ların yanına atılabilir. Büyü atmanın da puan olarak etkisi hemen hemen kaldırılmış olur.

Şimdi sen de kas kardeşim diyecekler için de şunu söyleyebilirim. Peacemaking'i 115'e, 120'ye kasmış bir insana bunu söylemek oldukça mantıksız, çünkü geceden sabaha kadar makroya bırakılsa bile yaklaşık 10-12 saatte 110.9'dan 111.8'e kadar kasılabilen bir skill peacemaking(denediğim için örnek olarak verdim). Her df'ye giriş-çıkışta insanlar bu skilleri yeniden kasmak için uğraşamaz, uğraşmamalı da. Bu istek de Bard'lara işkence çektirmekten başka bir şeye yaramaz ne yazık ki.

Önemli

Aslında büyü atımı konusundan daha büyük bir sorun var. O da şu. Atağın değişmemesi konusunda da sorun olmaz dendiği için Venüs değiştirdi, fakat var. Genelde yük bir kişinin üstüne biniyor, gidip DF'yi devamlı o çekiyor ya da yaratığa ilk olarak saldıran kişi "all come" ile hayvanları çekiyor ve atak başkasının üstüne kalıyor.

Bu konuda bir değişiklik olarak şunu önerebilirim, yapılabilir mi bilmiyorum lakin bundan bir önceki sistemdeki atak değişikliği olsun ama insanlara vurmasın, sadece hayvanlara vursun. Yapılabilirse bu şekilde herkes için eşitlik sağlanacaktır.

En Yukarı Git
03 Nis 2011 19:10
Nightmare88
Usta

Nightmare88
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Necro-mage-tamer ile benim gibi rare bineği olan arkadaşlardan 2 puan daha fazla alıyorum. Ama df ye corpse skin büyüsünü attıgım için ww si olanlar az puan alıyorlar. Ayrıca bu, rare bineği olanlar için büyük avantaj sağlıyor.

Buradan arkadaşlara sesleniyorum. Necro-mage-tamer kasın gelin. Yalnız kalıyorum, psikolojik baskı yapanlar oluyor. :) Df de mahalle baskısı var. :D:D

Şu atak alma olayı da önemli. 2 kişi df kesiyorduk, atagı arkadaş aldıgı için büyü yaparak avantaj sağlamak istemedim. Ben 80 puan aldım, arkadaş 60. Df'nin saldırdıgı petler daha az hasar veriyorlar.

Aslında sabit puan olması lazım. En rahatı.

Ama bu şekilde yeni karakterlerle oynamakta çok zevkli.

En Yukarı Git
03 Nis 2011 19:29
ComuiduS
Yasaklı

Teşekkür: 6
Uyarı: 5

ComuiduS
Yasaklı
Alıntıyla Cevap Gönder
Okey yazmış:
yok yok warrior lara sorun etmez onlar :)

Warriorların oraya giderse bu adamlar sizce onlar atack alıpta yaratıgı kesermi ?

öyle arkadan makroya bagla iki büyü at mantıgı iki df içinde geçerli bence

hepsi bir olacak herşekilde ne olursa olsun en çok damage veren alacak puanı..
DF den pay isteyen birşeylerden taviz vermek zorunda

En Yukarı Git
04 Nis 2011 7:38
ComuiduS
Yasaklı

Teşekkür: 6
Uyarı: 5

ComuiduS
Yasaklı
Alıntıyla Cevap Gönder
Atak değişikliği olsa bu seferde yaratık bi ona bi ona kafayı çevirmeden başı döner oldugu yerde baracon gibi döneler durur :)

En Yukarı Git
04 Nis 2011 7:42

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 18 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız