barbed basmak mi? Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Arkadaslar ben son bi kac gun icinde 30 a yakin barbed bastim ve bir tane bile ise yarar bisey cikmadi.. 1-2 ay oncesine gore item ckma sansi azalmis gibi gorunuyor eger yanlisim varsa duzeltin lutfen ama eger gercekten azaltildiysa ki oyle gorunuyor,buna bi duzenleme getirilmesini talep ediyorum. Saygilar..

daxteria yazmış:
Kesinlikle katılıyorum. O kadar barbed kit basmamıza ragmen 1 tane bile parça çıkmıyor. Ayarların artık düzeltilmesini istiyoruz. Daha öncekı ayarlar neyse aynı orana getırılmelı ve o ayar sabit kalmalı. Emek verıyoruz,karsılıgınıda almak isteriz.
Aynı şekilde Valorite runıc bastık gecenlerde.Sonuç yine hüsran. 1 tane bile valorıte runıcden sılah cıkartabılmıs deılız.Ayarların düzeltılmesı ve sabıt kalması artık kaçınılmaz.
Saygılar...

Pekala,
Aşağıdaki adreste iki kaynak kod ve orjinalleri var:
http://www.worldofuo.com/upload/1103/BaseRunicTool.zip
BaseRunicTool.cs itemlere rastgele özellik basılan kodlar.
ResourceInfo.cs ise runic kitler için intensity oranları.
Ayrıca bunları orjinalleriyle karşılaştırın diye SVN589 BaseRunicTool.cs ile RunUO 1.0 (AOS) OreInfo.cs yi ekledim.
Bir de benim dosyamın son değişiklik tarihine bakın: 13 Kasım 2010.
Kod bilgisi olmayanlar için kısaca özetleyelim:
1. Intensity oranları farkı:
Barbed Runic Kit
Orjinal: 40-100%
Bizdeki: 50-100%
Valorite Runic Hammer
Orjinal: 50-100%
Bizdeki: 70-100% (diğer tüm runic hammer türlerine 10% ekleme yapılmış)
2. Ancient Lich Intensity Oranları
Ben intensity garanti ediyorum. Bunun ötesi yok arkadaşlar.
960-1079: 30-100%
1080-1199: 40-100%
1200: 40-100% aralığında özellik basılır.
Kısaca 1100 luck ile kestiğin ancient lich 30% vermez, en düşük 40% dır, en yüksek 100% olur. Bunu rastgele belirliyoruz.
3. Görecelilik Üzerine !
Rastgele yani gelişigüzel belirlemekten kasıt nedir?
BaseRunicTool.cs ye bakın int random = GetUniqueRandom( baseCount ); diyor, bu fonksiyon ne işe yarar? bir başkasına benzemeyen rastgele bir rakam seçmemizi sağlar. Çünkü aynı silaha ya da zırha 2 kere LMC, LRC vb. basamazsınız değil mi?
Peki bu tamamen keyfi mi belirleniyor ? EVET.
Aynısını Luck sisteminde de görebiliriz. 40-100% diyorsak 40,41,42...99,100 olabilir demektir. Bu da mı keyfi belirlenir? EVET.
Ultima Online oynuyorsanız şans faktörü her zaman karşınıza çıkar sadece Runic değil, artifact, hatta bir vuruşun başarılı olup olmaması bile.
Daha da "Ben bilmem ayarlarla oynanmış" diyenler için yaşadığı durumu özetleyecek küçük bir örnek daha:
1. Durum, bir bilezik için rastgele 4 özellik seçildi, rakamlar: 1, 3, 19, 20
Itemin özellikleri:
Fire Resist %intensity
Poison Resist %intensity
Skill Bonus 1
Skill Bonus 2
Sizin "çöp" diye tabir ettiğiniz.
2. Durum, aynı bilezik için rastgele 4 özellik seçildi, rakamlar: 8, 12, 13, 14
Faster Casting %intensity
Faster Cast Recovery %intensity
Strength Bonus %intensity
Lower Mana Cost %intensity,
Sunucunun sizin için hangi sayıları tutacağını nerden bilebilirsiniz? Bir iki hafta iyi bir şey gelmez, sonra sürekli iyi gelir, bir anda kesilir. Aslında değişen bir şey yoktur, değişen sizin şansınızdır.
Aşağıdaki adreste iki kaynak kod ve orjinalleri var:
http://www.worldofuo.com/upload/1103/BaseRunicTool.zip
BaseRunicTool.cs itemlere rastgele özellik basılan kodlar.
ResourceInfo.cs ise runic kitler için intensity oranları.
Ayrıca bunları orjinalleriyle karşılaştırın diye SVN589 BaseRunicTool.cs ile RunUO 1.0 (AOS) OreInfo.cs yi ekledim.
Bir de benim dosyamın son değişiklik tarihine bakın: 13 Kasım 2010.
Kod bilgisi olmayanlar için kısaca özetleyelim:
1. Intensity oranları farkı:
Barbed Runic Kit
Orjinal: 40-100%
Bizdeki: 50-100%
Valorite Runic Hammer
Orjinal: 50-100%
Bizdeki: 70-100% (diğer tüm runic hammer türlerine 10% ekleme yapılmış)
2. Ancient Lich Intensity Oranları
Ben intensity garanti ediyorum. Bunun ötesi yok arkadaşlar.
960-1079: 30-100%
1080-1199: 40-100%
1200: 40-100% aralığında özellik basılır.
Kısaca 1100 luck ile kestiğin ancient lich 30% vermez, en düşük 40% dır, en yüksek 100% olur. Bunu rastgele belirliyoruz.
3. Görecelilik Üzerine !
Rastgele yani gelişigüzel belirlemekten kasıt nedir?
BaseRunicTool.cs ye bakın int random = GetUniqueRandom( baseCount ); diyor, bu fonksiyon ne işe yarar? bir başkasına benzemeyen rastgele bir rakam seçmemizi sağlar. Çünkü aynı silaha ya da zırha 2 kere LMC, LRC vb. basamazsınız değil mi?
Peki bu tamamen keyfi mi belirleniyor ? EVET.
Aynısını Luck sisteminde de görebiliriz. 40-100% diyorsak 40,41,42...99,100 olabilir demektir. Bu da mı keyfi belirlenir? EVET.
Ultima Online oynuyorsanız şans faktörü her zaman karşınıza çıkar sadece Runic değil, artifact, hatta bir vuruşun başarılı olup olmaması bile.
Daha da "Ben bilmem ayarlarla oynanmış" diyenler için yaşadığı durumu özetleyecek küçük bir örnek daha:
1. Durum, bir bilezik için rastgele 4 özellik seçildi, rakamlar: 1, 3, 19, 20
Itemin özellikleri:
Fire Resist %intensity
Poison Resist %intensity
Skill Bonus 1
Skill Bonus 2
Sizin "çöp" diye tabir ettiğiniz.
2. Durum, aynı bilezik için rastgele 4 özellik seçildi, rakamlar: 8, 12, 13, 14
Faster Casting %intensity
Faster Cast Recovery %intensity
Strength Bonus %intensity
Lower Mana Cost %intensity,
Sunucunun sizin için hangi sayıları tutacağını nerden bilebilirsiniz? Bir iki hafta iyi bir şey gelmez, sonra sürekli iyi gelir, bir anda kesilir. Aslında değişen bir şey yoktur, değişen sizin şansınızdır.

Alıntı:
"Bir de benim dosyamın son değişiklik tarihine bakın: 13 Kasım 2010."
Daha önceki kit ve runic basımlarında bundan daha itemlar azda olsa alabiliyorduk.
Şuan eskiyi arar olduk.
bakıyorum muhteşem setleri olanlar,muhteşem silahları olanlar var.
bizlerde kit ve runicler basıyoruz ama hep boş hatta şaşırtıcı derecede kötü itemlar çıkıyor.
Tamamiyle ben bu sorunu ayarla bağlıyorum. Sonuçda rakamları azaltmak veya yükseltmek mümkün.
Eğer eski ayarlar zamanında güzel itemlar çıktıysa, yeniden o eski ayarlara geri dönmemiz gerekir diye düşünüyorum, aksi taktirde milyon tanede kit ve runıc bassak hepsi boş.13 kasım 2010 ayarıyla, şuanki ayarlar arasında bariz fark var demekki.
Saygılar...
"Bir de benim dosyamın son değişiklik tarihine bakın: 13 Kasım 2010."
Daha önceki kit ve runic basımlarında bundan daha itemlar azda olsa alabiliyorduk.
Şuan eskiyi arar olduk.
bakıyorum muhteşem setleri olanlar,muhteşem silahları olanlar var.
bizlerde kit ve runicler basıyoruz ama hep boş hatta şaşırtıcı derecede kötü itemlar çıkıyor.
Tamamiyle ben bu sorunu ayarla bağlıyorum. Sonuçda rakamları azaltmak veya yükseltmek mümkün.
Eğer eski ayarlar zamanında güzel itemlar çıktıysa, yeniden o eski ayarlara geri dönmemiz gerekir diye düşünüyorum, aksi taktirde milyon tanede kit ve runıc bassak hepsi boş.13 kasım 2010 ayarıyla, şuanki ayarlar arasında bariz fark var demekki.
Saygılar...

[quote="boistrada"]]
Yakında zamanda valorite runıc yada barbed kit bastınmı?
Toplam kaç tane barbed basıp setini hazırladın bana söylermısın.
Olayın içeriğini bilmeden yorum yapmayın lütfen.
İlk defa barbed kit basmıyoruz,iyi bir parçanın çıkması içinde 100 barbed kit basılmamalı.Ama şuanki ayarlarla malesef anca 100 tane barbed kit basarsan ve şansın denk gelirse istediğin gibi bir parça çıkmış olur.
Herşey ayarlara bağlı.Ben demiyorumki her barbed kitden süper şeyler çıksın ama şuanki ayarlarla malesef iyi parça çıkmıyor.Her defasında bu sefer çıkar diyorum hiç değiştirmeden aynı parçadan 20 kit basıyorum elde var sıfır.
Yakında zamanda valorite runıc yada barbed kit bastınmı?
Toplam kaç tane barbed basıp setini hazırladın bana söylermısın.
Olayın içeriğini bilmeden yorum yapmayın lütfen.
İlk defa barbed kit basmıyoruz,iyi bir parçanın çıkması içinde 100 barbed kit basılmamalı.Ama şuanki ayarlarla malesef anca 100 tane barbed kit basarsan ve şansın denk gelirse istediğin gibi bir parça çıkmış olur.
Herşey ayarlara bağlı.Ben demiyorumki her barbed kitden süper şeyler çıksın ama şuanki ayarlarla malesef iyi parça çıkmıyor.Her defasında bu sefer çıkar diyorum hiç değiştirmeden aynı parçadan 20 kit basıyorum elde var sıfır.

1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 16 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |