| |
| Yazar |
Mesaj |
avalon Legendary

Yaş: 27 Kayıt: 02 Tem 2010 Mesajlar: 531 Nerden: avustralya
Teşekkür: 17 Uyarı: 1
Durumu: Çevrimdışı
|
Konu: Yanıt: 2004 Avalon |
|
|
|
oldugum zaman reslenmeyi bilmiyordum, bikac defa yeni karakter acmistim. ilk birkac gun banka olayindan haberimiz yoktu, altinlari cantamda tasirdim
|
|
|
 |
|
27 Oca 2011 14:17 |
|
 |
Astral Bathory Apprentice

|
|
|
|
odhinn bütün avalon hayatın bizimle geçti evin house keeperıydın hiç yazmamışsın bile :D hatta bir gün fire templedayız odhinn diyor ki benim karakterim bozuldu yürüyemiyorum. karakter gitmiyor. çantaya bilmem kaç bin tane doldurmuş bir şey.. hehe.
bir şeylermiş gibi anlatmışsın da o forever glem mi nedir o tipler karakter satan, içi dışı pislik olmuş tiplerdi. onları gecenin 4'ünde green de staff charla add barra kill barra yapıp, player charıyla ohh lootu topla yaparken yakalayıp banlayan da bendim.
milletin valorite ingot kazacak minerı yoktu bunlar valo ile silahı geçtim set basıp geziyordu. hatta 6 propslu :P sana tek atması normal.
|
|
|
 |
|
27 Oca 2011 17:19 |
|
 |
khryseor Neophyte

|
|
|
| Wulfgar yazmış: |
Setimi tam hatırlamıyorum ama, hayatımda gördüğüm en ruh hastası adam tarafından yapılmıştı. Nickini şu an hatırlamıyorum ama serverın en zengin craftıydı. Keza sanırım, 200 ün üzerinde bodcu karakteri vardı. Avalonda oynadığı 4 5 aylık dönem sırasında sanırım hiç uyumadı, mütemadiyen saatini kurup uyanıp bod toplardı..
|
haha belki bu ben olabilirim avalonda o kadar set yapmıştımki bütün serverın setini sipariş üstüne yapabiliyordum :D. Vkuya az parça satmamışımdır.
belki hatırlayan hatırlar lunada gün boyu terzinin yanında takılırdım full artifactla:D.
Granmaster Tailor Judy
|
|
|
 |
|
27 Hzr 2011 0:16 |
|
 |
Discordian Yasaklı

Yaş: 29 Kayıt: 24 Hzr 2011 Mesajlar: 122 Cinsiyet: Erkek Nerden: istanbul
Teşekkür: 5 Uyarı: 3
|
|
|
| khryseor yazmış: |
Setimi tam hatırlamıyorum ama, hayatımda gördüğüm en ruh hastası adam tarafından yapılmıştı. Nickini şu an hatırlamıyorum ama serverın en zengin craftıydı. Keza sanırım, 200 ün üzerinde bodcu karakteri vardı. Avalonda oynadığı 4 5 aylık dönem sırasında sanırım hiç uyumadı, mütemadiyen saatini kurup uyanıp bod toplardı..
|
haha belki bu ben olabilirim avalonda o kadar set yapmıştımki bütün serverın setini sipariş üstüne yapabiliyordum :D. Vkuya az parça satmamışımdır.
belki hatırlayan hatırlar lunada gün boyu terzinin yanında takılırdım full artifactla:D.
Granmaster Tailor Judy
|
Avalonda sende bilirsinki craft diyince Xeon Discordianı unutmamak lazım
|
|
Dr.Who
|
 |
|
11 Tem 2011 16:28 |
|
 |
Autolycus Legendary

Yaş: 31 Kayıt: 19 Şub 2011 Mesajlar: 190 Cinsiyet: Erkek Nerden: Izmir
Teşekkür: 13 Uyarı: 1
|
|
|
|
Avalonda N'K lardaki Autolycus olarak kac sene gecti kim bilir. Yanılmıyorsam unv deydim 2004 du galiba. Cok olmus yaaa.
|
|
|
 |
|
14 Tem 2011 18:36 |
|
 |
congala Elder

|
|
|
Apartman Kolonu (A.K) guildinden Ozzy ve Fe'alinden sevgiler 
|
|
|
 |
|
01 Eyl 2011 15:08 |
|
 |
White Widow Elder

Yaş: 20 Kayıt: 01 Eyl 2011 Mesajlar: 65 Cinsiyet: Erkek Teşekkür: 9
|
|
|
|
Paperdoll'u o şekilde görmek için ne yapmalıyız peki bu konuda yardımcı olur musunuz ?
|
|
|
 |
|
 |
Leonardo Yasaklı

Yaş: 32 Kayıt: 22 Ekm 2011 Mesajlar: 168 Cinsiyet: Erkek Teşekkür: 9 Uyarı: 3
|
|
|
| Discordian yazmış: |
| khryseor yazmış: |
|
Granmaster Tailor Judy
|
Avalonda sende bilirsinki craft diyince Xeon Discordianı unutmamak lazım
|
Sıkcam Kafana doğan benden habersiz uo acil bul beni cepten msnden :)
|
|
|
 |
|
22 Ekm 2011 11:52 |
|
 |
Leonardo Yasaklı

Yaş: 32 Kayıt: 22 Ekm 2011 Mesajlar: 168 Cinsiyet: Erkek Teşekkür: 9 Uyarı: 3
|
|
|
|
Tor Guildini Unutmamak lazım Venom v.s :)
|
|
|
 |
|
22 Ekm 2011 11:54 |
|
 |
sibelim Elder

|
|
|
|
TOR guildi Quingiste sağladımdı avalonda JT miydi neydi ''Vku'' vardı '' Acımaz kemal '' --'' hayatın tadı ''bunları Hatırlıyorum benimde Uo yu öğrenmeye başladıgım zamanlardı bizde orda CLS guildi olarak yer alıyorduk Ne günlerdi ya ;) lise çağlarım :)
|
|
|
 |
|
22 Ekm 2011 16:58 |
|
 |
| |