2004 Avalon
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Ultima Online Forum -> Oyundan Görüntüler

Yazar Mesaj
samco2
Master

Teşekkür: 3

Durumu: Çevrimdışı

2004 Avalon Konu: Yanıt: 2004 Avalon Alıntıyla Cevap Gönder
kermit yazmış:
Avalonda Abimi İzleyerek başlamıstım uo'ya=) (dr.dre,yumos)

Dre. dre çok sağlam mageydi hakkını vermek gerekir...

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Şub 2012 16:37
samco2
Master

Teşekkür: 3

Lars Firestar yazmış:
iskorpit yazmış:
Firestar ailesini çok yakında tanırım. bi ara fnk guılı kurmuslardı topluca cogumuz aynı cafede oynardık. Mustafa abi sende guılde gelırmısın dıye ısrar edınce dayanamayıp girdim. Aradan 1-2 gün geçti Dengesiz Bekir diye bi arkadaşla muhabbet ederken baktım bizimkiler benden habersiz champ yapıyorlar. Dengesiz bekire bi gaz bak bizden habersız champ yapıyorlar falan. Adama napalım dedı napalımı var gidip keselim dedim bende :D
Neyse gittik kestik hiç unutmama ondan sonra guild dagıldı :D Tek başımada gidip kesebilirdim de yanımda bi destekçim olsun istedim :)

Benim haberim yokken neler olmuş böyle zamanında, dağılmışız falan. Böyle rüyalar, uçan kuşlar falan güzellikler...

Avalonda Scribber, Vku, Memati ekibine Jessica Firestar nickli char tek başına yeter miydi yetmez miydi sormak lazım hehe.

Uzak olsun bu oyun daha benden, aman!

Çok kesmiştin bizi Dehan çok :)

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Şub 2012 16:50
zerhat1986
Grandmaster

Teşekkür: 1

Lars Firestar edit dolu olan bi serverdi

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Şub 2012 20:54
gerromemet
Novice

avalon benim de ilk serverımdı.. item wipe'dan çok az önce başlamış, miner PK'sı olan ender insanlardan birisiydim heralde:D minoc maden'e her gün "NEKRO" diye bi karakter gelip summon çıkarıp insar ile keserdi bizi :D

yanılmıyosam ozzy birisinin edit bileklik veya yüzüğünü açığa çıkarttı diye "sözde insure bug'u"na denk gelmişti diye hatırlıyorum..

avalon çok iyiydi herşey yasaktı bi kere millet afk duramıyodu serverda :) doom gauntlette df kasmanın ne kadar zor olduğunu hatırlar kasan tamerlar >> mage'deki masaların arası yoktu, arka tarafında da kitaplık vardı girilmiyodu, gate'in dibinde teleporter vardı yürüdüğün anda uyarısız dışarı atardı, 2 saat uğraşıp gate'in arkasına ışınlanır oraya çekip orada keserdik df'yi :) bütün gün uğraşıp dfye girer 2 df kesebilir ardından çıkardık anlık player'ın 350-400 olduğunu iyi hatırlıyorum (multi client yasak olduğu halde)..

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Nis 2012 1:08

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
11. sayfa (Toplam 11 sayfa) [ 104 mesaj ]
Geçiş Yap:   

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız