| |
| Yazar |
Mesaj |
Eowny Legendary

Guild: Bandit's Laborers
Durumu: Çevrimdışı
|
Konu: Yanıt: 5 Şubat 2011 - Düzenlemeler |
|
|
|
dün bi iki tane evil lich lord kestik, bunalrdan birinde 16k hp 4k nın üstünde hit vardı dierinde 2,7k hp vardı peşpeşe cıktılar. :) ilki ww ye tek atıyordu kalvasla cargx arkadaşım ^.^ sanıtım bu blood farkıda onlar gibi
|
|
Eowny Soulburner member of [ Bandit's ]
Eowyn Ehdi-Taura member of [Bandit's Laborers]
|
 |
|
06 Şub 2011 15:08 |
|
 |
cagrx Legendary

Yaş: 23 Kayıt: 10 Tem 2010 Mesajlar: 349 Cinsiyet: Erkek Nerden: Ankara
Teşekkür: 20 Uyarı: 1
Guild: Bandit's
|
|
|
|
=) bilemedim valla ben dün baya tempkinli yaklaşarak daldım bir tanesine hiç zorlanmadan kesince 2 tane daha kestim rahat rahat , benim karşıma çıkanlardan dolayı şahsi görüşümce paragon blood dan daha kolay
|
|
Donna Karan New York
Optimus Prime
|
 |
|
06 Şub 2011 16:08 |
|
 |
HelenDarkneS Legendary

Guild: Dark Father Team
|
|
|
| Venus yazmış: |
| bratisko yazmış: |
belli bir kesimin isteklerine göre hareket etme artık venüs yeter !
başka da bişey demiyorum sana Venüs.
|
@bratisko, üslubuna dikkat eder misin? Ben kimsenin isteği üzerine bunu yapmadım. Bunu ben istedim. Samurai Empire itibariyle olan bir özellik. AOS de yok sadece. Sen rahat bola atacaksın diye birilerinin itemini kaybetmesini istemiyorum, ne emek veriliyor, bir anlık hatayla kaybetsin mi? Bu kadar acımasız olma istersen? Kural değişmiştir, bundan sonra bu şekilde kalacak. Tartışma istemiyorum.
|
Bir anlık hata ile emeklerini kimse kaybetmesin elbette, sonra benim gibi 6ay lık emeklerinin ardından 6ay soğuk su içerler.....
|
|
!!! EasyUO Çıktı Mertlik Bozuldu !!!
|
 |
|
06 Şub 2011 16:46 |
|
 |
Eowny Legendary

Guild: Bandit's Laborers
|
|
|
|
Bu arada yeni farkettiğim bişey var spamı engellemek için yapılmış olan sistem tamerları yada cfaftları yavaşlatmakta. en azından komutlar için bir listeleme yapılamaz mı misal 2 kere üst üste bank yazarsak 3. bank için baya bir beklememiz gerekiyor. aynı durum stable ve claim için ce gecerli
ilgilenilirse sevinirim...
|
|
Eowny Soulburner member of [ Bandit's ]
Eowyn Ehdi-Taura member of [Bandit's Laborers]
|
 |
|
06 Şub 2011 18:40 |
|
 |
Feuersturm59 Yasaklı

Yaş: 20 Kayıt: 08 Ağu 2010 Mesajlar: 142 Cinsiyet: Erkek Teşekkür: 5 Uyarı: 3
|
|
|
| Eowny yazmış: |
Bu arada yeni farkettiğim bişey var spamı engellemek için yapılmış olan sistem tamerları yada cfaftları yavaşlatmakta. en azından komutlar için bir listeleme yapılamaz mı misal 2 kere üst üste bank yazarsak 3. bank için baya bir beklememiz gerekiyor. aynı durum stable ve claim için ce gecerli
ilgilenilirse sevinirim...
|
Çok çok çok haklısınız siz Tamerler için sadece Stall ve Claim i yazmışsınız All Come All Attack All Guard All Stay yazmayı denediniz mi arka arkaya All Follow Me yazmam gerekiyor hayvana 192390123812903 hayvan dalıyor 1 kere yazıyourm 1u41y4182471 hayvan attack veriyor hayvanı yanıma çekemiyorum sonuç 2 saatte 200k kas = 15 Dakkada looto alana kadar 250k gitsin ....
|
|
Dokrai Obi4am te....
|
 |
|
06 Şub 2011 18:45 |
|
 |
Venus Yönetici

Yaş: 28 Kayıt: 18 Arl 2006 Mesajlar: 2,064 Teşekkür: 920
|
|
|
|
Bola için Lethe'nin önerisini dikkate aldık, sadece çantanızda 120 ve üzeri item ya da 370 stones ve üzeri ağırlık varsa elinizin boş olması gerektiği uyarısını verecek, bunun dışında normal bir şekilde kullanabileceksiniz.
Spam Koruması için de, ilgili filtrenin sadece Luna'da geçerli olmasını sağladık. Ayrıca şu an bir yazdığınızı 1 saniye geçmeden tekrar gönderirseniz süre sıfırlanıyor ve yazamıyorsunuz, bu sorunu da düzelttik.
Yarınki sabah restartı ile aktiftir.
|
|
Lady Venus ~
|
 |
|
 |
Nightmare88 Legendary

|