16 Şubat 2011 - Düzenlemeler
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8

Ultima Online Forum -> Duyurular

Yazar Mesaj
BennyLith
Yasaklı

Teşekkür: 36
Uyarı: 3

Durumu: Çevrimdışı

16 Şubat 2011 - Düzenlemeler Konu: Yanıt: 16 Şubat 2011 - Düzenlemeler Alıntıyla Cevap Gönder
ya arkadaş size nasıl koyduysam zamanında baya baya iyi koymuşum

as i said, the lights are out. Its blackout.

Benny Lithium / Mörda för Seraphim !

Martyn Re'sin...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Şub 2011 20:17
made1
Yasaklı

Teşekkür: 86

16 Şubat 2011 - Düzenlemeler Konu: Yanıt: 16 Şubat 2011 - Düzenlemeler Alıntıyla Cevap Gönder
BennyLith yazmış:
SORDUK MU HA SORDUK MU LAN =w^)+%=^(%)^'%('^)(=')+'=^)!'^='^!'?^=!'_^!'^

tamam sakinim

Sende biraz kapasite olduğunu tahmin ediyordum.Yanılmışım...

Zaten sen sormadın ben sordum.Önce oku.

Ey zaman, bilmez misin ettiğin kötülükleri?
Sana düşer azapların, tövbelerin beteri.
Alçakları besler, yoksulları ezer durursun:
Ya bunak bir ihtiyarsın, ya da eşeğin biri.
Wulfgar yazmış:
ajdarla seks yaparım, o kadar da iddialıyım.

DeathTrader yazmış:
Koyun (hayvan, mal) anlamına gelir.
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Şub 2011 20:17
Necrox
Legendary

Teşekkür: 9
Uyarı: 1

Guild: Dark Father Team

İnsanların fiziksel özellikleriyle(kilo,boy ,tip) dalga geçip kendini üstün görmeye çalışmak aşağılık kompleksi'nden kaynaklanır. Hayatta beyniyle bir yere gelememiş insanlar genelde fiziksel özellikleriyle övünürler. Hayatımın bir bölümünde yaptığım sporu destekler nitelikteki bazı antremanları uygulamak için "body" salonuna gittim ve orada ne mi gördüm? Hayatında hiç bir artısı olmayan, genelde arkadaşları tarafından, çevresi tarafından ezilmiş, genelde zekasıyla bir işi becerememiş insanlar "şu kadar kaldırırım bu kadar kaldırırım, biseps'im şöyle trisepsim böyle" şeklinde basit, mantıksız, işlevsiz konularda kendilerini avutup övüyorlardı. Burada başka insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçen arkadaşların da nedense o "body" salonundaki adamların çok ortak özelliği var.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Şub 2011 20:20
ucansupermen
Legendary

Teşekkür: 60

Guild: Alliance of Rangers

BennyLith yazmış:
ya arkadaş size nasıl koyduysam zamanında baya baya iyi koymuşum

Bİ git sen su konudan =) kimse sana bişi demiyor sen illa banada sataşsınlar illa bende konusayım diye ortada dolaşıosun =)

Gel haxball atak biz =)

Aradığım bodlar;
http://forum.worldofuo.com/viewtopic.php?p=126049#126049

Kurallara uyalım, uymıyanları uyaralım

Bir çaresi bulunur elbet hele bir uyuyup uyanalım...!
http://dl.dropbox.com/u/1890759/napakinanakmikanka.swf
http://www.swfcabin.com/swf-files/1286406359.swf
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Şub 2011 20:30
Lara Basara
Legendary

Teşekkür: 4
Uyarı: 2

Necrox yazmış:
İnsanların fiziksel özellikleriyle(kilo,boy ,tip) dalga geçip kendini üstün görmeye çalışmak aşağılık kompleksi'nden kaynaklanır. Hayatta beyniyle bir yere gelememiş insanlar genelde fiziksel özellikleriyle övünürler. Hayatımın bir bölümünde yaptığım sporu destekler nitelikteki bazı antremanları uygulamak için "body" salonuna gittim ve orada ne mi gördüm? Hayatında hiç bir artısı olmayan, genelde arkadaşları tarafından, çevresi tarafından ezilmiş, genelde zekasıyla bir işi becerememiş insanlar "şu kadar kaldırırım bu kadar kaldırırım, biseps'im şöyle trisepsim böyle" şeklinde basit, mantıksız, işlevsiz konularda kendilerini avutup övüyorlardı. Burada başka insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçen arkadaşların da nedense o "body" salonundaki adamların çok ortak özelliği var.

Fizik ve zeka olarak basarı olarak hayatta cok sey kaydettım 3 4 seneyede eczacı diploması alıcam cevrem ve arkadaslarım sosyal yasamımıs gayet ıyı su an memnunum umrumdamı ha burda zevk ıcın oynarken ben kralım ben boleyım bn soleyım ben yaparım ezerım bılmem ne lafları yapıyorlar burda bıreysel veya 10 kısı oynamıyorus arkadaslarımızda zevk ıcın oynuyorus ve keyfi oynuyorus dediginiz laflar sadece sacmalık siz devam edin kralsınıs ama dt miş hayatta basarı 0 oyunda kral kendını ilah sanıyonus ne deyım son mesajım birdaha bos ınsanlara bos sey anlatmaya calısmıcam iyi oyunlar Hepinize.

Kisho De'Darlene
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Şub 2011 20:34
DeathTrader
Yasaklı

Teşekkür: 162

Lara Basara yazmış:
Necrox yazmış:

Fizik ve zeka olarak basarı olarak hayatta cok sey kaydettım 3 4 seneyede eczacı diploması alıcam cevrem ve arkadaslarım sosyal yasamımıs gayet ıyı su an memnunum umrumdamı ha burda zevk ıcın oynarken ben kralım ben boleyım bn soleyım ben yaparım ezerım bılmem ne lafları yapıyorlar burda bıreysel veya 10 kısı oynamıyorus arkadaslarımızda zevk ıcın oynuyorus ve keyfi oynuyorus dediginiz laflar sadece sacmalık siz devam edin kralsınıs ama dt miş hayatta basarı 0 oyunda kral kendını ilah sanıyonus ne deyım son mesajım birdaha bos ınsanlara bos sey anlatmaya calısmıcam iyi oyunlar Hepinize.

Benim veya arkadaşlarımın hayattaki başarıları hakkında ne biliyorsunda boş boş konuşuyorsun. Beyin yaşından filan bahsetmişsin, afedersinde beyinsizlik yapan sizsiniz. Ben burda oyun içerisinde olabilitesi normal tartışmalar içerisine giriyorum, bu oyunda bir guildin varsa bir topluluksan savaşıp kazanmak için mücedale ediyorsundur.
Biz sizi kestik savaşı biz kazandık dediğim için ben çocuğum.
Şişko ayı puhaha dediğiniz için sizde olgun insanmı oluyorsunuz, basın gidin lan pis ergenler.

Rayden L'RaqueL
My name is Death and the end ïs here..
Death Trader,Guildmaster

Felarcone L'RaqueL / Primary King!

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 17 Şub 2011 20:40
MadKiller
Yasaklı

Teşekkür: 23

Burdan laf atıp insanların dış görünüşüyle alay edenler,karşısına çıkmaya cesaret ediyor mu yoksa her zamanki gibi burdan klavye delikanlılığımı yapıyor.Yazıkkk kıyamam.

Mad Killer
My name is Death and the end ïs here..
Death Trader    

exalmaron@hotmail.com

http://forum.worldofuo.com/satilik/ailenizin-vendoru-tekrar-hizmetinize-girmistir/

Herkes Asker olur ama TÜRK askeri gibi olamaz....
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 17 Şub 2011 20:40
RoyMustang
Moderator

Teşekkür: 29

Düzenleme başlığı bile ne hale gelmiş. Gerekli uyarılar verildi ve daha fazla uzamaması için başlık kilitli.

Her kullanıcı kuralları bilmek ve uygulamakla yükümlüdür.
İstek ve öneri için Ö.M ile bana ulaşabilirsiniz.
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Şub 2011 20:44
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): DeathTrader

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 78 mesaj ]
Geçiş Yap:   

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız