| |
| Yazar |
Mesaj |
BennyLith Yasaklı

Durumu: Çevrimdışı
|
Konu: Yanıt: 16 Şubat 2011 - Düzenlemeler |
|
|
|
ya arkadaş size nasıl koyduysam zamanında baya baya iyi koymuşum
|
|
as i said, the lights are out. Its blackout.
Benny Lithium / Mörda för Seraphim !
Martyn Re'sin...
|
 |
|
17 Şub 2011 20:17 |
|
 |
made1 Yasaklı

Yaş: 25 Kayıt: 09 Ağu 2010 Mesajlar: 986 Cinsiyet: Erkek Teşekkür: 86 Uyarı: 3
|
|
|
| BennyLith yazmış: |
SORDUK MU HA SORDUK MU LAN =w^)+%=^(%)^'%('^)(=')+'=^)!'^='^!'?^=!'_^!'^
tamam sakinim
|
Sende biraz kapasite olduğunu tahmin ediyordum.Yanılmışım...
Zaten sen sormadın ben sordum.Önce oku.
|
Ey zaman, bilmez misin ettiğin kötülükleri?
Sana düşer azapların, tövbelerin beteri.
Alçakları besler, yoksulları ezer durursun:
Ya bunak bir ihtiyarsın, ya da eşeğin biri.
| Wulfgar yazmış: |
|
ajdarla seks yaparım, o kadar da iddialıyım.
|
| DeathTrader yazmış: |
|
Koyun (hayvan, mal) anlamına gelir.
|
|
 |
|
17 Şub 2011 20:17 |
|
 |
Necrox Legendary

Yaş: 22 Kayıt: 02 Şub 2011 Mesajlar: 181 Cinsiyet: Erkek Nerden: London
Teşekkür: 9 Uyarı: 1
Guild: Dark Father Team
|
|
|
|
İnsanların fiziksel özellikleriyle(kilo,boy ,tip) dalga geçip kendini üstün görmeye çalışmak aşağılık kompleksi'nden kaynaklanır. Hayatta beyniyle bir yere gelememiş insanlar genelde fiziksel özellikleriyle övünürler. Hayatımın bir bölümünde yaptığım sporu destekler nitelikteki bazı antremanları uygulamak için "body" salonuna gittim ve orada ne mi gördüm? Hayatında hiç bir artısı olmayan, genelde arkadaşları tarafından, çevresi tarafından ezilmiş, genelde zekasıyla bir işi becerememiş insanlar "şu kadar kaldırırım bu kadar kaldırırım, biseps'im şöyle trisepsim böyle" şeklinde basit, mantıksız, işlevsiz konularda kendilerini avutup övüyorlardı. Burada başka insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçen arkadaşların da nedense o "body" salonundaki adamların çok ortak özelliği var.
|
|
|
 |
|
17 Şub 2011 20:20 |
|
 |
ucansupermen Legendary

Yaş: 42 Kayıt: 08 Arl 2010 Mesajlar: 688 Nerden: Bulgaristan/Sofia
Teşekkür: 60
Guild: Alliance of Rangers
|
|
|
| BennyLith yazmış: |
|
ya arkadaş size nasıl koyduysam zamanında baya baya iyi koymuşum
|
Bİ git sen su konudan =) kimse sana bişi demiyor sen illa banada sataşsınlar illa bende konusayım diye ortada dolaşıosun =)
Gel haxball atak biz =)
|
|
|
 |
|
17 Şub 2011 20:30 |
|
 |
Lara Basara Legendary

Yaş: 42 Kayıt: 18 Ekm 2010 Mesajlar: 139 Teşekkür: 4 Uyarı: 2
|
|
|
| Necrox yazmış: |
|
İnsanların fiziksel özellikleriyle(kilo,boy ,tip) dalga geçip kendini üstün görmeye çalışmak aşağılık kompleksi'nden kaynaklanır. Hayatta beyniyle bir yere gelememiş insanlar genelde fiziksel özellikleriyle övünürler. Hayatımın bir bölümünde yaptığım sporu destekler nitelikteki bazı antremanları uygulamak için "body" salonuna gittim ve orada ne mi gördüm? Hayatında hiç bir artısı olmayan, genelde arkadaşları tarafından, çevresi tarafından ezilmiş, genelde zekasıyla bir işi becerememiş insanlar "şu kadar kaldırırım bu kadar kaldırırım, biseps'im şöyle trisepsim böyle" şeklinde basit, mantıksız, işlevsiz konularda kendilerini avutup övüyorlardı. Burada başka insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçen arkadaşların da nedense o "body" salonundaki adamların çok ortak özelliği var.
|
Fizik ve zeka olarak basarı olarak hayatta cok sey kaydettım 3 4 seneyede eczacı diploması alıcam cevrem ve arkadaslarım sosyal yasamımıs gayet ıyı su an memnunum umrumdamı ha burda zevk ıcın oynarken ben kralım ben boleyım bn soleyım ben yaparım ezerım bılmem ne lafları yapıyorlar burda bıreysel veya 10 kısı oynamıyorus arkadaslarımızda zevk ıcın oynuyorus ve keyfi oynuyorus dediginiz laflar sadece sacmalık siz devam edin kralsınıs ama dt miş hayatta basarı 0 oyunda kral kendını ilah sanıyonus ne deyım son mesajım birdaha bos ınsanlara bos sey anlatmaya calısmıcam iyi oyunlar Hepinize.
|
|
Kisho De'Darlene
|
 |
|
17 Şub 2011 20:34 |
|
 |
DeathTrader Yasaklı

Kayıt: 30 Hzr 2010 Mesajlar: 660 Cinsiyet: Erkek Nerden: Ankara
Teşekkür: 162 Uyarı: 3
|
|
|
| Lara Basara yazmış: |
| Necrox yazmış: |
|
|
Fizik ve zeka olarak basarı olarak hayatta cok sey kaydettım 3 4 seneyede eczacı diploması alıcam cevrem ve arkadaslarım sosyal yasamımıs gayet ıyı su an memnunum umrumdamı ha burda zevk ıcın oynarken ben kralım ben boleyım bn soleyım ben yaparım ezerım bılmem ne lafları yapıyorlar burda bıreysel veya 10 kısı oynamıyorus arkadaslarımızda zevk ıcın oynuyorus ve keyfi oynuyorus dediginiz laflar sadece sacmalık siz devam edin kralsınıs ama dt miş hayatta basarı 0 oyunda kral kendını ilah sanıyonus ne deyım son mesajım birdaha bos ınsanlara bos sey anlatmaya calısmıcam iyi oyunlar Hepinize.
|
Benim veya arkadaşlarımın hayattaki başarıları hakkında ne biliyorsunda boş boş konuşuyorsun. Beyin yaşından filan bahsetmişsin, afedersinde beyinsizlik yapan sizsiniz. Ben burda oyun içerisinde olabilitesi normal tartışmalar içerisine giriyorum, bu oyunda bir guildin varsa bir topluluksan savaşıp kazanmak için mücedale ediyorsundur.
Biz sizi kestik savaşı biz kazandık dediğim için ben çocuğum.
Şişko ayı puhaha dediğiniz için sizde olgun insanmı oluyorsunuz, basın gidin lan pis ergenler.
|
|
Rayden L'RaqueL
My name is Death and the end ïs here..
Death Trader,Guildmaster
Felarcone L'RaqueL / Primary King!
|
 |
|
 |
MadKiller Yasaklı

Teşekkür: 23 Uyarı: 3
|
|
|
|
Burdan laf atıp insanların dış görünüşüyle alay edenler,karşısına çıkmaya cesaret ediyor mu yoksa her zamanki gibi burdan klavye delikanlılığımı yapıyor.Yazıkkk kıyamam.
|
|
|
 |
|
 |
RoyMustang Moderator

Yaş: 27 Kayıt: 09 Ağu 2010 Mesajlar: 205 Cinsiyet: Erkek Nerden: Amestris
Teşekkür: 29
|
|
|
|
Düzenleme başlığı bile ne hale gelmiş. Gerekli uyarılar verildi ve daha fazla uzamaması için başlık kilitli.
|
Her kullanıcı kuralları bilmek ve uygulamakla yükümlüdür.
İstek ve öneri için Ö.M ile bana ulaşabilirsiniz.
|
 |
|
17 Şub 2011 20:44 |
|
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): DeathTrader
|
| |